Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Campground first come first served etiquette

Discussie gestart

Pino

We hebben weer plannen voor een reis met een campervan. Daarbij zullen we de nodige campgrounds reserveren. Een aantal zijn echter niet te reserveren, je moet maar kijken of er ruimte is.
Stel we nemen de gok en komen daar al vroeg (voor 11 uur). Kunnen we de dan een plek reserveren (formulier invullen, betalen en formulier aan het paaltje hangen), een tafeltje met 2 stoelen neerzetten en dan de dag ergens anders gaan kijken?
Of wordt daar naar gekeken als naar het handdoekje op de strandstoel neerleggen?
#1 - 19-08-2018, 12:56 uur

Cees A

Ja, dat kan.
Die tafel en stoelen geven al aan dat de plaats bezet is en het formulier aan het paaltje bevestigt verder in detail van wie die plaats  is.
Je kunt daarna dus gerust met je camper het park gaan verkennen. 
De door jou bezette kampeerplek is en blijft de gehele periode dat je er voor betaald hebt van jou.

Beetje rare vergelijking, maar met een hotelkamer doe je eigenlijk precies hetzelfde.
Daar hoef je als gast ook niet de hele dag op bed te blijven liggen om de kamer bezet te houden.
Overdag kun je gewoon die kamer verlaten en dingen gaan ondernemen en als je 's avonds terugkomt is het nog steeds jouw kamer.
#2 - 19-08-2018, 13:52 uur

Cees A

We hebben weer plannen voor een reis met een campervan.   
Gewoon nieuwsgierigheid.  Waar gaat de reis naar toe ?   :)
#3 - 19-08-2018, 21:40 uur

Pino

We hebben weer plannen voor een reis met een campervan.   
Gewoon nieuwsgierigheid.  Waar gaat de reis naar toe ?   :)
Yellowstone en Grand Teton, juni 2019
#4 - 20-08-2018, 18:47 uur

Cees A

Aha, Yellowstone.  Het mooiste park van Amerika.   :afro:   Ben maar een beetje jaloers .......  :)
Tip:  zie -----> http://forum.verenigdestaten.info/westen-(west)/fotograferen-van-de-grand-prismatic-spring-in-yellowstone/
Waarschuwing:  Geen bison's uitdagen aub: --->  http://forum.verenigdestaten.info/62/man-neemt-het-op-tegen-bison-in-yellowstone/  ;D
#5 - 20-08-2018, 19:09 uur

Pino

We doen aan voor- tijdens- en na-pret.
Plaatjes van Oregon 2015 en Utah 2017 nog steeds niet uitgesorteerd.
#6 - 20-08-2018, 21:32 uur

Bakvet

Kunnen we de dan een plek reserveren (formulier invullen, betalen en formulier aan het paaltje hangen), een tafeltje met 2 stoelen neerzetten en dan de dag ergens anders gaan kijken?
Of wordt daar naar gekeken als naar het handdoekje op de strandstoel neerleggen?
Dit is inderdaad de normale methode. Het briefje aan de paal zegt eigenlijk genoeg, maar het helpt andere gasten die nog naar een plekje op zoek zijn als je met een paar spullen aangeeft dat de plaats bezet is. Dan hoeven ze niet te gaan checken of het briefje aan de paal misschien van gisteren is.

Het is pas echt aso - dat heb ik in een staatspark aan de Pacific meegemaakt - wanneer je stoelen neerzet op de plaats naast je, zodat daar niemand gaat staan. Dat deden meerdere campers. Je had zeven dubbele plaatsen direct aan het strand en dan stond links een grote camper en rechts een stoel.  's Avonds laat waren die stoelen opeens weg en stonden daar enkele campers. Ik denk dat de parkwachter op de een of andere manier deel uitmaakte van dat systeem, want anders zeg je daar toch iets van?
#7 - 21-08-2018, 22:53 uur

Ben2USA

Denk niet dat bovenstaande geldt voor Yellowstone! Er zijn een vijftal campings en die zitten heel snel vol.
Zorg er voor dat je de site in de gaten houdt en probeer als het even kan te reserveren. Niet elke camping biedt dezelfde service (electra oid). Sommige liggen buiten het centrum, en dat is een heel eind rijden, vooral als je uit het noord-oosten komt.
Suc6 en veel plezier!

Overigens maakten wij ook mee dat we 's avonds laat op onze plek terug kwamen en dat die was ingenomen ondanks het formulier op de 'post'.  We gingen op de eerste vrije plek er naast staan. 's Ochtends komt de camphost (vrijwilliger die er langdurig staat) kijken wie waar staat, en dat is het goede moment er een punt van te maken.
#8 - 02-10-2018, 16:39 uur
Geboeid door Natuur boven en onder water Plus Cultuur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15