Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Welk type reis is goedkoper, auto of camper?

Discussie gestart

Cees A

Gefeliciteerd met je boeking.   :)    Wanneer ga je en hoe ziet je reisschema er uit ? 
Heb je een reis geboekt waarbij alles, dus vliegtickets, auto en hotels zijn inbegrepen ?
Of heb je alleen vliegtickets en een auto geboekt en ga je je hotels zelf boeken ?

Als het een compleet georganiseerde reis is waarbij vliegtickets, auto en hotels zijn inbegrepen, welke reis heb je dan geboekt ?
(linkje naar de pagina van de betreffende reis op de website van de reisorganisatie zou wel mooi zijn)
#16 - 11-02-2019, 12:38 uur

Sheriff

Zonder iemand te willen be- of veroordelen: twee jaar terug heb ik me ook heel veel inspanningen getroost voor de zo goedkoopst mogelijke deal. Uuuuuuuren zitten internetten, vergelijken en prakkiseren. Gk werd ik van mezelf. Uiteindelijk heb ik de hoop doorgeknakt >:D Bij de maatschappij waar ik altijd al boekte, maakte ik gewoon een reservering voor gewoon een intermediate. Ik vloog op BWI en daar bij de verhuurder aangekomen, werd me een upgrade aangeboden. Een Range Rover voor $ 25,-- per dag. Niet interessant (te groot voor waar ik 'm voor nodig had) maar een Audi Q3 voor $ 10,-- heb ik wel gekozen.  Na bezoek aan mijn vrienden in MD ben ik doorgevlogen naar FL en op Tampa een vergelijkbare deal gesloten. Ik kreeg een werkelijk gloednieuwe Caddy XT5 (35 miles! Plastic beschermstripjes zaten nog op dorpels en spiegels) mee voor ik meen 12 dagen tegen een meerprijs van $400,--. De twee keren erna kreeg ik dezelfde bak (mag ik best zo noemen toch?) voor nog aantrekkelijker prijzen mee.

Ik realiseer me dat upgrades voor de baliemedewerkers interessant zijn omdat zij daaraan verdienen, dus zij doen hun best daar zoveel mogelijk van te maken (voor hunzelf maar ook voor de huurder) en belonen je als je terugkomt. Wat er onder de streep staat is belangrijk voor mij, dus wat ik voor een periode reel vind. Het is tenslotte vakantie en ik wil gewoon een lekkere (liefst Amerikaanse) auto en ga niet voor die allerstrakste prijs.

My two cents...

 Laatste keer (jan-feb 2019) trouwens met vrienden een paar Challengers gehuurd: aanrader!

#17 - 14-03-2019, 15:00 uur
Frank, Amerika liefhebber
 

JaapjeInAmerika

Ik huur meestal een auto in Nederland, kies het juiste model en neem een tentje mee. dat is toch de goedkoopste manier van reizen en slapen. belangrijker vind ik echter dat je in een tentje echt midden in de parken en in de natuur natuur bent. En die beleving vind ik erg handig. Bovendien ben je erg flexibel. Als er geen kampeerplekken op een campground zijn, kun je vaak nog een eindje met de rugzak op de natuur in om daar een slaapplek te vinden.
#18 - 19-05-2019, 10:39 uur
--------------------------
www.hetbestevanwestamerika.nl

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15