Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Amsterdamse gastgezinnen gezocht voor USA-studenten

Discussie gestart

CIEEAmsterdam

Hoi allemaal!

Ik werk bij een Amerikaanse uitwisselingsorganisatie en hou mij bezig met het huisvesten van studenten die voor 4 maanden in Amsterdam komen studeren. Leeftijd: 19-21 jaar.
De meeste kiezen ervoor om in een studentenkamer te gaan, maar er zijn ook een aantal gemotiveerde studenten die aangeven graag in een gastgezin geplaatst te worden. Ik ben dus op zoek naar gastgezinnen (elke samenstelling mogelijk: alleenstaand, met/zonder kinderen).
Eisen zijn o.a.: wonend binnen ring Amsterdam, 1x per week samen eten met de student, ontbijt/lunch vrij verkrijgbaar, inschrijving gemeente moet mogelijk zijn.

We bieden een ruime vergoeding. En het is natuurlijk een mooie culturele uitwisseling met gemotiveerde studenten die bewust kiezen voor een gastgezin.

Mocht hier iemand iemand kennen, dan hoor ik dat heel graag!

Dank!

Groet,
Judith


Met vriendelijke groet / With kind regards,

JUDITH DE LANGE  //  CIEE
Student Services Coordinator
──────────────────────────
Amsterdam Study Center | Roetersstraat 8 HS
1018 WC Amsterdam | The Netherlands
email jdelange@ciee.org
tel +31 (0)20 620 2269
web ciee.org/study-abroad/netherlands/
──────────────────────────
follow      #1 - 15-11-2016, 11:23 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15