Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Gezocht: zanger(es)/danser(es)/musicus in NYC

Discussie gestart

casper

Nederlandse documentairemaker wonend in New York werkt aan een portret van twee Nederlanders die hun muzikale ambities nastreven in Londen en New York. Het Londense deel is inmiddels gedraaid. Voor het New Yorkse deel ben ik opzoek naar iemand die zijn of haar muzikale dromen in New York probeert te verwezenlijken.

De voorkeur gaat uit naar een zanger(es), maar een danser(es) of musicus zou ook een mogelijkheid kunnen zijn. Muzikale genres of inmiddels wel dan niet behaald succes zijn ondergeschikt. De documentaire wil niet zozeer een showcase van talent zijn, als wel persoonlijke  verhalen vertellen over de haalbaarheid van een gedroomd muzikaal leven in het buitenland. Oprechte toewijding gevraagd en geboden.

Ben je ge´nteresseerd of ken je iemand die wellicht ge´nteresseerd kan zijn, laat het me dan weten: casper@casperdeboer.com Bedankt!
#1 - 15-05-2005, 00:05 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15