Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Oproep: Grenzeloos Verliefd

Discussie gestart

Wop

Deze oproep ontvingen wij via de website: (Misschien iets voor jou @Yessica ?)

De Nederlandse productiemaatschappij Simpel Media maakt op dit moment de TV-productie ‘Grenzeloos Verliefd’ voor de Nederlandse televisiezender Net5. We maken dit programma al tien jaar en het gaat over kandidaten die alle schepen achter zich verbranden in Nederland om met zijn of haar grote liefde in het land van herkomst van de buitenlandse geliefde te gaan wonen. We besteden altijd veel aandacht aan de cultuur in onze afleveringen en het lijkt ons geweldig om een aflevering over de Verenigde Staten te maken.

Ik heb jullie forum al even bekeken en daar zijn best wat mensen die het hebben over emigreren vanwege de liefde. Wellicht vindt één van hen het misschien leuk om mee te doen aan ons programma. Is er een mogelijkheid om een oproepje te doen op bijvoorbeeld jullie Facebookpagina? Ik heb eventueel een flyer of ik kan een los tekstje sturen.
Ik hoor het graag, alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten,
Janita van Kessel
Redacteur Grenzeloos Verliefd
grenzeloos.verliefd@simpelmedia.nl

#1 - 30-11-2016, 20:59 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15