Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Algemeen => Algemene discussie => Topic gestart door: Wop op 30-11-2016, 20:59 uur

Titel: Oproep: Grenzeloos Verliefd
Bericht door: Wop op 30-11-2016, 20:59 uur
Deze oproep ontvingen wij via de website: (Misschien iets voor jou @Yessica (http://forum.verenigdestaten.info/index.php?action=profile;u=2102) ?)

De Nederlandse productiemaatschappij Simpel Media maakt op dit moment de TV-productie ‘Grenzeloos Verliefd’ voor de Nederlandse televisiezender Net5. We maken dit programma al tien jaar en het gaat over kandidaten die alle schepen achter zich verbranden in Nederland om met zijn of haar grote liefde in het land van herkomst van de buitenlandse geliefde te gaan wonen. We besteden altijd veel aandacht aan de cultuur in onze afleveringen en het lijkt ons geweldig om een aflevering over de Verenigde Staten te maken.

Ik heb jullie forum al even bekeken en daar zijn best wat mensen die het hebben over emigreren vanwege de liefde. Wellicht vindt één van hen het misschien leuk om mee te doen aan ons programma. Is er een mogelijkheid om een oproepje te doen op bijvoorbeeld jullie Facebookpagina? Ik heb eventueel een flyer of ik kan een los tekstje sturen.
Ik hoor het graag, alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten,
Janita van Kessel
Redacteur Grenzeloos Verliefd
grenzeloos.verliefd@simpelmedia.nl