Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

America - Kan iemand me helpen met dit?

Discussie gestart

Jake Kaliber

Ik weet niet of dit waar is maar. Mijn vriend zei dat je niet persť een Greencard moet aanvragen. Maar als je een visum aanvraagt en daar gaat werken wordt er aan je greencard gewerkt
Is dat zo?
#1 - 05-11-2015, 18:55 uur

Terpies

Nee dat is niet er definitie zo.

Je mag op een toeristenvisum niet gaan werken. Voor andere VISA zijn er uitzonderingen, maar dat is echt uitzonderlijk.

Kijk ook even op http://www.travel.state.gov/content/visas/en/employment.html

Wat bedoel je met: er wordt aan je greencard gewerkt?
#2 - 05-11-2015, 22:36 uur

Yessica

Oh, was het maar zo makkelijk. Dan had ik al 16 jaar in Amerika gewoond.

Een werkvergunning krijg je niet zo makkelijk, dan moet je heel wat in je mars hebben. Bovendien is een werkvergunning vaak voor een bepaalde tijd en kun je niet altijd overstappen op een Green Card. Niemand werkt zo maar aan jouw green card. Dat zul je zelf moeten doen. Er zijn nl. een hoop kosten aan verbonden dus dat zul je zelf moeten betalen.
Zoals we al eerder hebben gezegd, zorg voor een goede opleiding, dan maak je de meeste kans.

Amerikaanse bedrijven mogen jou alleen aannemen als je een werkvergunning hebt. Hoe krijg je een werkvergunning? Door aan te tonen dat jij iets kan dat Amerikanen niet kunnen. Of iets waar enorme vraag naar is. De enige persoon die ik tot dusver dusver heb gezien aan wie een vergunning werd afgegeven is een oncoloog geweest (een arts gespecialiseerd in kanker). Je zou ook kunnen proberen een goede functie te vinden bij een bedrijf dat Amerikaanse vestigingen heeft, misschien kun je als expat aan de slag. Maar waar het allemaal op neer komt: goede educatie. Er komt je niks aanwaaien.
#3 - 06-11-2015, 00:26 uur
« Laatst bewerkt op: 06-11-2015, 02:55 uur door Yessica »leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15