Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Civiel/burgerlijk huwelijk in NL of USA? (ivm met emigreren naar US)

Discussie gestart

GvD

Hoi,

Mijn aanstaande verloofde is Amerikaanse en wij vroegen ons af of het uitmaakt qua papieren of je het civiel huwelijk in NL doet of de USA. Ik wil zelf namenlijk haar kant op komen (dus daar gaan werken). Is het misschien beter om dit daar te doen? Levert dit problemen op met het krijgen van een greencard?

mvg,
Gerwin en Natalie
#1 - 03-10-2006, 22:24 uur

Rebecca

Hi Gerwin,

In princiepe maakt het niets uit waar je trouwt, zolang je huwelijk maar rechtsgeldig is. Kijk eens op USADutch Dit is een website speciaal voor US/NL stellen die naar Amerika willen emigreren. Hier gaat het dan voornamelijk over de DCF route

Dit is de snelste route om een visum te bemachtigen. Met een beetje geluk zou het volgens het tijdschema binnen 6-8 weken in orde kunnen zijn.  Je moet alleen wel al getrouwd zijn om dit te kunnen doen en de US citizen moet naar Nederland komen om de aanvraag voor jou te doen, waarna jijzelf de rest af zal moeten handelen en je vrouwtje dus gewoon weer terug kan naar de US.

Misschien heb je er iets aan  ;)
#2 - 04-10-2006, 09:48 uur
Onze blog-Bouwmanfamily
NBA Guru 2007!!

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15