Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Huwelijk NL-USA

Discussie gestart

drukfreak

Hallo allemaal,
Ik ben nieuwe op dit forum en heb het een en ander van de oudere berichten gelezen maar misschien heeft nog iemand wat specifiekere informatie. Ik wil gaan trouwen met een Amerikaanse maar heb op dit moment nog te weinig loon om direct toestemming te kunnen krijgen. Wij zijn beiden 50 jaar, mocht dat van belang zijn. Zijn er mensen die met hetzelfde bijltje gehakt hebben die ons een beetje verder op weg kunnen helpen?

Bij voorbaat vriendelijk dank.
#1 - 15-03-2016, 16:46 uur

Pieter79

Jouw loon maakt niet uit, ook niet hoeveel je op de bank hebt.
Als je via een verloofde of getrouwd visum in de VS wil gaan wonen dan moet je partner een x-bedrag van het minimum loon verdienen, of je moet een ander US staatsburger vinden die jou (of jullie) de eerste 10 jaar willen onderhouden, mocht dat nodig zijn.

Gr. Pieter
#2 - 15-03-2016, 17:58 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Greetings from the land of 10,000 lakes!
Inventor ***5 Patents Granted*** (Update Oct-2016)

Terpies

Jouw loon maakt niet uit, ook niet hoeveel je op de bank hebt.

Ik gok dat ze minder moeilijk doen als je een miljoen of meer op de bank hebt, en je bent van plan om een deel in de economie van de US te pompen door te investeren of een bedrijf te straten en dat in te brengen als start kapitaal.....

Helaas is dat voor de meeste mensen een utopie. Dus nog steeds geldt: money makes the world go round....
#3 - 15-03-2016, 21:28 uur

drukfreak

Voor de duidelijkheid meld ik nog dat we in Nederland willen gaan wonen.

#4 - 15-03-2016, 21:33 uur

Jez

Ook voor Nederland geldt een minimum inkomenseis. Aangezien je toekomstige niet direct mag werken in Nederland, zul jij een bepaald minimum moeten verdienen om jullie beiden te kunnen onderhouden. Ik weet niet waar tegenwoordig de grens op ligt. Wat ik wel weet is dat wanneer je trouwt, zij hier naartoe komt en jij te weinig inkomen blijkt te hebben, ze geen verblijfsvergunning krijgt. We hebben hier ooit een forumlid Claudia gehad, die dat meemaakte. Haar man moest weer terug naar Amerika. Zij is hem later achterna gegaan en voor zover ik weet, wonen ze nu nog steeds happily ever after in Maine.

Kijk even op de site van de IND, daar kun je vast alle informatie vinden.
#5 - 15-03-2016, 21:46 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Pieter79

Voor de duidelijkheid meld ik nog dat we in Nederland willen gaan wonen.

Ok, dan heb ik niets gezegd. Ik ging uit van de VS.

Gr. Pieter
#6 - 15-03-2016, 22:12 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Greetings from the land of 10,000 lakes!
Inventor ***5 Patents Granted*** (Update Oct-2016)

Yessica

Even voor de duidelijkheid, je hoeft niet persť getrouwd te zijn om je geliefde naar Nederland te kunnen halen, als je maar kunt aantonen dat het om een langdurige relatie gaat. De inkomenseis valt echter niet aan te tornen. Doet je partner iets waarmee hij in Nederland zelf aan de slag zou kunnen?
#7 - 17-03-2016, 02:22 uur



Jez

Doet je partner iets waarmee hij in Nederland zelf aan de slag zou kunnen?

Dat wil niet zeggen dat het ook mag. Tenzij dat inmiddels is veranderd: de Amerikaan van het stel waar ik het over had was schilder en had hier zo aan de slag gekund. Maar dat mocht niet, want hij had nog geen werkvergunning.
#8 - 17-03-2016, 07:13 uur
Reisverslagen: www.eysbroek.nl - Instagram: @jezphotos

Pieter79

Inderdaad, het lijkt erop dat die inkomenseis geldt voor de betreffende persoon die in Nederland woont. Het is overigens wel een lage eis, iets van rond de 1500 per maand voor een alleenstaande zag ik op de IND site.

Gr. Pieter
#9 - 17-03-2016, 11:36 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Greetings from the land of 10,000 lakes!
Inventor ***5 Patents Granted*** (Update Oct-2016)

Old Faithful

Even uit mijn hoofd, dus zonder garantie: je moet minstens het minimumloon verdienen, dit mag geen bijstandsuitkering zijn en je moet op het moment van de aanvraag minimaal een jaarcontract hebben. Ik denk dat je partner ook een inburgeringsexamen af zal moeten leggen. Misschien heb je iets aan http://www.mvv-gezinshereniging.nl/voorwaarden

Succes.
#10 - 17-03-2016, 14:46 uur
Groet,

Old Faithful

leden:

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15