Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

trouwen met een Americaanse

Discussie gestart

richard 3000

Hallo iedereen

ik ben van plan te trouwen met een Americaanse.
ik kom telkens binnen met een I-94 Visa Waiver goed voor 3 maanden, ik ben van plan als ik in Augustus weer kom te trouwen.

nu heb ik de volgende vraag

kan ik mijn I-94 status veranderen na het trouwen in de  US of moet in een fiancee visa aanvragen voordat ik binnen kom

en zou iemand zijn ervaring net me willen delen
mail me op dit form of at  richardkraak@yahoo.com

bedankt
#1 - 17-07-2005, 22:22 uur

usadutch

Waarom doe je geen "DCF" oftwel een visum via het US consulaat in Amsterdam.

Lees all informatie op onze website; http://usadutch.com/forum

Klaas.
#2 - 17-07-2005, 22:41 uur
FORUM http://www.usadutch.com/forum
usa WEBLOG+VIDEO http://www.usadutch.com/blips

Webmaster USADUTCH.com

mayflower

GEEN fiance visum doen.......
geloof me dat is het laatste wat je moet doen. Mijn aanvraag in nederland, enkel voor het fiance visum heeft meer dan een jaar geduurd. En in dat jaar kun je dus enkel op vakantie naar amerika en niet verblijven.
Inmiddels zijn we getrouwd, maar het fiance visum omzetten is nog meer hel....inmiddels hebben we 11 maanden geleden een aanvraag ingediend om het fiance visum om te laten zetten....en nog steeds is de procedure niet rond. Blijkt zelfs dat men hier nog eens 11 maanden achter ligt met het verwerken van onze visum aanvraag.........bijkomt dat je al die tijd NIET buiten de usa kunt reizen, aangezien je maar 1 malig op de fiance visum het land inkomt.Zolang je aanvraag loopt voor een verblijfsvergunning kun je dus niet op vakantie naar nederland.... Beter is of in nederland trouwen en vanuit daar een visum aanvragen of wellicht in de usa trouwen, terugkomen en wederom in nederland het visum aanvragen...laat je goed informeren voor je wat besluit...veeel succes.
#3 - 31-07-2005, 07:37 uur

Emigreren USA

Citaat
GEEN fiance visum doen.......
geloof me dat is het laatste wat je moet doen. Mijn aanvraag in nederland, enkel voor het fiance visum heeft meer dan een jaar geduurd. En in dat jaar kun je dus enkel op vakantie naar amerika en niet verblijven.
Inmiddels zijn we getrouwd, maar het fiance visum omzetten is nog meer hel....inmiddels hebben we 11 maanden geleden een aanvraag ingediend om het fiance visum om te laten zetten....en nog steeds is de procedure niet rond. Blijkt zelfs dat men hier nog eens 11 maanden achter ligt met het verwerken van onze visum aanvraag.........bijkomt dat je al die tijd NIET buiten de usa kunt reizen, aangezien je maar 1 malig op de fiance visum het land inkomt.Zolang je aanvraag loopt voor een verblijfsvergunning kun je dus niet op vakantie naar nederland.... Beter is of in nederland trouwen en vanuit daar een visum aanvragen of wellicht in de usa trouwen, terugkomen en wederom in nederland het visum aanvragen...laat je goed informeren voor je wat besluit...veeel succes.

Ik ben het totaal niet eens met Mayflower. Ik denk dat het per staat/regio verschilt hoe lang het duurt, maar ik heb zelf binnen een jaar en drie maanden mijn fiancee visum aangevraagd, ben naar de USA verhuisd, ben getrouwd, heb een werkvergunning gekregen en even later mijn Green Card. Ik begon in maart 2004, kon in september 2004 al naar Amerika via mijn K1 fiance visum en kreeg dus afgelopen juni 2005 mijn Green Card.

En over het reizen: Als je een "Advance Parole" (form I-131) aanvraagt mag je gewoon reizen tijdens de aanvraag. Je betaalt er $165,- voor, maar dat is het wel waard als je wilt reizen naar Nederland of waar dan ook. Over het algemeen kan je binnen 2 a 3 maanden zo'n "reisvergunning" aanvragen. Deze is in de meeste gevallen twee jaar geldig en tegen die tijd heb je je Green Card wel.

Laat je dus niet ontmoedigen. Meestal is de K1 fiance visum de snelste manier om een Green Card te krijgen als je iemand in Amerika hebt gevonden waar je de rest van je leven mee wilt doorbrengen.

Erg veel succes gewenst. Het duurt even, maar het is zeker alle moeite waard.

[nico]  op  http://geocities.com/immigreren
#4 - 20-08-2005, 18:02 uur
http://geocities.com/immigreren
Ervaringen van een Green Card houder...

FreezeM

nico,

is een fiance visum nou onderdeel van wat iedereen DCF noemt?
#5 - 21-08-2005, 21:11 uur

schorpioenvrouw

DCF = Direct Consular Filing en is heel iets anders dan een fiance visa.

Als Emigreren USA 6 maanden al snel vindt, dan weet ik niet wat hij van 6 weken/2 maanden vindt. Zolang duurt namelijk het DCF-traject gemiddeld.

Zoals Klaas al voorsteld zou ik eens een kijkje op zijn site gaan nemen. Daar staan de ervaringen van mensen die de DCF route hebben gedaan en ook verhalen van mensen die het niet hebben gedaan en dat achteraf gezien heel spijtig vinden.
#6 - 22-08-2005, 22:57 uur
« Laatst bewerkt op: 22-08-2005, 22:57 uur door schorpioenvrouw »

FreezeM

DCF = Direct Consular Filing en is heel iets anders dan een fiance visa.
Dank je
Citaat
Als Emigreren USA 6 maanden al snel vindt, dan weet ik niet wat hij van 6 weken/2 maanden vindt. Zolang duurt namelijk het DCF-traject gemiddeld.
Dat is inderdaad een stuk sneller!
Citaat
Zoals Klaas al voorsteld zou ik eens een kijkje op zijn site gaan nemen. Daar staan de ervaringen van mensen die de DCF route hebben gedaan en ook verhalen van mensen die het niet hebben gedaan en dat achteraf gezien heel spijtig vinden.
Lijkt me ook een goed idee ;)
#7 - 24-08-2005, 08:54 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15