Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

verhuizen naar amerika

Discussie gestart

Silke29

hoi,
ik wil later bij het Amerikaase leger, als ik het goed heb moet je daar een greencard voor hebben.
Ik heb gelezen over de mogelijkheden van het krijgen voor een greencard, ik las over dat je een greencard kunt krijgen als je familie hebt in Amerika.
Toevallig woont de zus van mijn opa daar maar is dat wel geldig voor het krijgen van een greencard.
alvast bedankt,
silke
#1 - 19-11-2015, 19:59 uur

Cees A

Lees dit topic:  http://forum.verenigdestaten.info/immigratie/amerikaanse-leger/   
Zelfde vraag als die van jou. Misschien heb je iets aan de antwoorden
#2 - 19-11-2015, 20:18 uur

Pieter79

Volgens mij is dat familie dat te ver van je afstaat, in familie verband dan, met betrekking op het verkrijgen van een visa. Je zou een Amerikaanse partner kunnen vinden, of je inschrijven voor de Diversity Lottery. Ik ben voor beide opties gegaan en nu inmiddels alweer een lange tijd in de States d.m.v. een partner. Op www.uscis.gov kun je alles vinden over alle visa mogelijkheden.

Succes,
Pieter
#3 - 20-11-2015, 02:48 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***6 Patents Granted*** (Update Feb-2019)

Silke29

En hoelang moet ik da wachten tot dat ik i het leger kan?
#4 - 20-11-2015, 14:53 uur

Terpies

De vraag is of je überhaupt in het leger kunt, als buitenlander.

Mijn informatie is dat het op dit moment ook niet makkelijk is om een baan in het leger te krijgen.

Ten eerste zijn er minder militairen nodig.
Ten tweede zijn de eisen behoorlijk aangescherpt om toegelaten te worden, met name omdat het leger door veel mensen met weinig vooruitzicht op een baan werd beschouwd als een makkelijke manier om een baan, opleiding en (medische) verzekeringen te krijgen.
Ten derde ben je geen Amerikaan, dus zelfs al zou je een greencard krijgen via de DV lottery, dan nog ben je nog steeds geen Amerikaan.
#5 - 20-11-2015, 17:17 uur

Yessica

Je hoeft geen Amerikaan te zijn om bij de military te kunnen. Je moet inderdaad wel een green card hebben en daar assisteren zij niet bij. Die zul je dus zelf moeten zien te bemachtigen.
Ja, er zijn minder mensen nodig, maar dat wil niet zeggen 'helemaal niet meer nodig'. In ieder winkelcentrum vind je nog steeds recruitment offices. Zelfs talenkennis kan een unieke skill zijn waarbij je toch een interessante kandidaat bent.

Maar ik ben toch wel nieuwsgierig. Ik zie vooral nu heel veel beschuldigende vingers naar Amerika, die zijn uiteraard weer eens de schuld van alles en er is ontzettend veel anti Amerika sentiment. Waarom zou jij bij het Amerikaanse leger willen? Waarom niet het leger van het land waar je woont?
#6 - 20-11-2015, 17:31 uurSilke29

omdat ik liever wil vechten voor het land waar ik trots op ben en ik denk dat Amerika gespecialiseerder is qua lager.
#7 - 20-11-2015, 17:48 uur

Terpies

Mijn vrouw is ex- airforce en onze zoons zitten allebei in de airforce , en geloof mij...zo makkelijk is het niet...zelfs niet als Amerikaan en zeker niet als buitenlander. Dat weet ik uit eigen ervaring.

Waarom zouden ze een baan geven aan een niet-Amerikaan als ze al Amerikanen teleur moeten stellen?

In de huidige economie is er gewoon veel interesse en moet je echt van goede huize komen, gezond zijn, niet in aanraking geweest zijn met welke overheid dan ook, goede schoolprestaties, goede fysiek hebben en ze moeten plaats voor je hebben.

De zoon van vrienden van ons is afgewezen bij zijn aanmelding omdat hij ooit als kind van 11 van school is gestuurd, omdat hij een jongen had geduwd die hem in elkaar wilde slaan.... En de ouders van die jongen hadden aangifte gedaan, terwijl het al lang was gesust....
Dat achtervolgde hem dus, tot in de recruitment office aan toe.

Tuurlijk recruiten ze mensen, ook via de mall....maar het is heus niet zo dat ze iedereen maar aannemen die daar binnen loopt. Los daarvan staat nog of je listed of unlisted bent. Wil je listed zijn/worden dan zul je naast geschiktheid ook een bepaalde degree moeten hebben die in de US erkend wordt.
#8 - 21-11-2015, 00:47 uur
« Laatst bewerkt op: 21-11-2015, 00:57 uur door Terpies »

Yessica

Mijn vrouw is ex- airforce en onze zoons zitten allebei in de airforce , en geloof mij...zo makkelijk is het niet...zelfs niet als Amerikaan en zeker niet als buitenlander. Dat weet ik uit eigen ervaring.

Dat hangt ook van de service af. En het ligt er ook aan wat je binnen die service wil gaan doen.

Citaat
Waarom zouden ze een baan geven aan een niet-Amerikaan als ze al Amerikanen teleur moeten stellen?

Als je in het bezit bent van een green card maakt dat niks uit. Het gaat hier niet om een werkvergunning. Iemand geboren in Nederland met een green card maar met de juiste skills, maakt meer kans dan een geboren en getogen Amerikaan zonder de juiste skills.


Maar vertel eens Silke29, welke service heeft je interesse? Army, Navy, Air Force of de Marines?
#9 - 21-11-2015, 06:29 uurSilke29

ik wil bij de navy seals sniper worden.
#10 - 21-11-2015, 09:50 uur

Yessica

Navy seals, toe maar!

Dat is niet makkelijk, maar dat zul je zelf ook wel weten.
Als je bij de navy terecht komt, kies je eerst een baan die je binnen de navy wil doen, ik noem als voorbeeld iets in de ICT. Als eerste ga je naar bootcamp (twee maanden) waar je naast fysieke training o.a. leert saluteren, wat het protocol is omtrent je uniformen etc. Vervolgens ga je naar de school die je moet doorlopen om de baan te kunnen doen in de navy. Ook hier krijg je, naast de opleiding, fysieke training, ze kijken hier al of je het in je hebt om naar de navy seals te kunnen doorstromen. Mocht je door de pre kwalificaties heen komen, dan wordt je doorgestuurd naar BUDS. (BUDS staat voor Basic Underwater Demolition School) Hier staan heel interessante filmpjes van op youtube. Het is natuurlijk niet gegarandeerd dat je hier doorheen komt. Mocht het lukken, ga je door om navy seal te worden, als het niet lukt, ga je terug naar de baan die je binnen de navy had gekozen.
#11 - 22-11-2015, 06:19 uurSilke29

en wat voor banen zijn er dan binnen de navy
#12 - 22-11-2015, 09:50 uur

Yessica

Zo'n beetje van alles. Zie het als een wereld op zich. Ook op een schip heeft iedereen een baan, dat kan variëren van kok tot technicien tot verpleger. Mijn man heeft destijds gekozen voor operations specialist, een buurjongen van me heeft gekozen voor brandweerman.
#13 - 22-11-2015, 16:07 uurSilke29

ik wil eigenlijk sniper worden
#14 - 22-11-2015, 16:18 uur

Yessica

Dan heb je niks van wat ik heb geschreven begrepen ben ik bang.

Je kunt niet zeggen tegen een recruiter "ik wil sniper worden" want met jou zijn er duizenden anderen met die droom terwijl er misschien maar 10 zijn die aan die eisen voldoen. Daarom is er een procedure en die procedure heb ik beschreven. Lees het nog eens door zou ik zeggen. Volgens mij was het duidelijk maar anders moet je maar aangeven wat je niet begrijpt.
#15 - 22-11-2015, 16:59 uurleden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15