USA4ALL Amerika Forum
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
De activerings e-mail gemist?
08-02-2012, 11:22 uur
117300 aantal berichten in 10977 topics door 6397 geregistreerde leden
Nieuwste lid: svenn


USA4ALL maakt het mogelijk!

USA4ALL Amerika Forum  |  Immigratie/Greencards/Lottery  |  Tijdelijke Visa  |  Welke ESTA site? 0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic. « vorige volgende »
Pagina's: [1]
Auteur Topic: Welke ESTA site?  (gelezen 4300 keer)
hdeweert
USA4ALL President
********
Offline Offline

Berichten: 2651


Jiminy Cricket consciens of Pinocchio


WWW
« Gepost op: 06-08-2009, 15:40 uur »

Bij mijn speurtocht m.b.t. ESTA kwam ik deze sites tegen.


Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html?_flowExecutionKey=_c05641222-ECED-FD24-2F3D-C7740DDE2AC5_k0BDC8475-A4C3-4B4D-45D6-04AB04502A34



Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
http://www.esta.us/nederlands.html


Welke zou men moeten gebruiken uiteindelijk kost de een niets en de ander afhankelijk tussen de $ 46 en 49?
Harm
Gelogd


Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
NIEUW Caladesi Island - USA Adventures 4 every 1


Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
Mijn website - USA 4 Every 1




Harry
USA4ALL Sr. Member
*****
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 486


USA4ALL maakt het mogelijk!


« Antwoord #1 Gepost op: 06-08-2009, 19:14 uur »

De ESTA aanvraag is gratis, dus nooit voor betalen, dat is gewoon pure oplichting.
Gelogd
Bakvet
USA4ALL President
********
Offline Offline

Berichten: 2034



« Antwoord #2 Gepost op: 06-08-2009, 20:21 uur »

LOL. 50 dollar!!!  Dat is geloof ik net zoveel als de veiligheidstoeslag die Schiphol berekent.
Gelogd
bgroeneveld
USA4ALL President
********
Offline Offline

Geslacht: Man
Berichten: 1318


« Antwoord #3 Gepost op: 07-08-2009, 00:39 uur »

En hun Nederlands laat ook te wensen over: Januarie (2x!) en wordt de toegang tot de Vernigde Staten niet verleent (moet zijn verleend). En het woordgebruik zit ook een luchtje aan.

Voor $50 wil ik ook wel helpen!

In het algemeen: officiele Amerikaanse websites eindigen altijd op .gov of hebben .gov in het basis adres.
Gelogd
hdeweert
USA4ALL President
********
Offline Offline

Berichten: 2651


Jiminy Cricket consciens of Pinocchio


WWW
« Antwoord #4 Gepost op: 07-08-2009, 05:40 uur »

Ik ben er uit de onderste link ziet er prachtig uit en suggereert een website te zijn met banden naar Homeland securety. Maar onderaan de website staat het volgende

Legal Disclaimer: ESTA.US is a private information website not affiliated with the United States Government.

Je betaald dus bijna $ 50 voor iets wat je gratis kunt krijgen
Harm
Gelogd


Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
NIEUW Caladesi Island - USA Adventures 4 every 1


Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
Mijn website - USA 4 Every 1
Wop
Oké , ik geef het toe, Ik ben verslaafd !!
USA4ALL Administrator
USA4ALL President
*****
Online Online

Geslacht: Man
Berichten: 3465


Amerika, America, USA


WWW
« Antwoord #5 Gepost op: 07-08-2009, 09:12 uur »

"Grappig" dat ze dan dit zelf ook op hun site zetten!

Citaat
OPGELET  OPGELET! Een aanvraag die via een derde partij wordt verstuurd kan tegen de regels van ESTA ingaan. Kijk uit voor misbruikende websites die maar al te graag uw gegevens willen ontvangen en claimen een aanvraag voor u te doen. Zelf een ESTA aanvraag maken is de enige manier die 100% veilig is.

Het barst overigens veel meer van de spelvouten!

Die
Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
andere site
die je noemt is de enige juiste!
« Laatste verandering: 07-08-2009, 09:14 uur door Wop » Gelogd

hdeweert
USA4ALL President
********
Offline Offline

Berichten: 2651


Jiminy Cricket consciens of Pinocchio


WWW
« Antwoord #6 Gepost op: 07-08-2009, 10:44 uur »

Ik heb de juiste site daarom ook bij het topic Websits geplaatst
Harm
Gelogd


Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
NIEUW Caladesi Island - USA Adventures 4 every 1


Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
Mijn website - USA 4 Every 1
Mississippi
USA4ALL Global Moderator
USA4ALL Sheriff
*****
Online Online

Geslacht: Man
Berichten: 959



WWW
« Antwoord #7 Gepost op: 16-08-2009, 08:39 uur »

zo 16 aug 2009, 09:24
door Arnold Burlage


KLM waarschuwt voor profiteurs

Schiphol -  Reizigers naar de Verenigde Staten worden gewaarschuwd voor zakkenvullers, die munt slaan uit gratis registratie voor visumontheffing, die officieel nog van kracht moet worden.

Het gaat om een nieuwe elektronische service voor het invullen van de grensformulieren. De nieuwe formulieren voor snellere grenspassage in de VS kunnen thuis via internet worden ingevuld. Voorheen gebeurde dat in het vliegtuig. De Amerikaanse autoriteiten bieden de service gratis aan via ESTA, de speciale dienst Electronic System for Travel Autorization. Slimme profiteurs schakelen de formulieren via hun eigen sites alleen maar door en brengen dan bij argeloze reizigers 45 of meer dollar of euro in rekening.

De KLM is op de hoogte van het misbruik. Op de KLM-site en bij persoonlijke boekingen wordt naar de officiële en gratis site gewezen. "Meer dan de juiste weg wijzen, kunnen we niet doen. Uiteindelijk geldt dat ook bij het kopen van andere producten", aldus een woordvoerder van de KLM. De Amerikaanse autoriteiten, die via ambassades en ministerie ook doorverwijzen naar de bonafide gratis ESTA-formulieren, hadden gisteren nog geen aangifte gedaan of anderszins opgetreden tegen dit feitelijke misbruik van overheidsdiensten. Of dat zal gebeuren, wordt in het midden gelaten

Stomverbaasd

De nieuwe elektronische service voor de grenspassage in de VS is officieel nu nog niet verplicht. Op sommige vliegvelden in de VS wordt met de prints van de verstuurde formulieren nog niets gedaan. Douanebeambten zijn vaak zelfs stomverbaasd en vragen dan naar de oude formulieren, die in het vliegtuig op de heenreis ook nog worden uitgedeeld.

"De elektronische aanmelding in de VS lijkt dus nog slechts bedoeld om reizigers alvast te laten wennen. Wanneer het definitief wordt ingevoerd is onbekend", melden ook de vertegenwoordigers van andere vliegmaatschappijen die dagelijks vanaf Schiphol enkele tientallen vluchten naar de VS onderhouden.

bron:
Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
de telegraaf



Nogmaals:


Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
Dit is de enige goede ESTA site:

Om links te bekijken moet u registreren of Inloggen
https://esta.cbp.dhs.gov/esta
« Laatste verandering: 16-08-2009, 08:46 uur door Mississippi » Gelogd
Pagina's: [1]
USA4ALL Amerika Forum  |  Immigratie/Greencards/Lottery  |  Tijdelijke Visa  |  Welke ESTA site? « vorige volgende »
    Ga naar:  


    Beoordeel nu zelf uw hotels, motels, autoverhuurbedrijven, vliegmaatschappijen, restaurants en meer Klik hier!

    Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines