Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Autostoel met baggage

Discussie gestart

Dirc

Ik heb wel eens gelezen dat men het doet, maar is het ook toegestaan?
Mijn voorbeeld:

Wij reizen met 2 volwassenen en 1 kind van 2. Wij mogen bij Iberia 3 grote koffers, 3 handbaggage en een kinderwagen OF autostoel meenemen. We mogen echter ook 2 grote koffers, 1 kinderwagen EN 1 autostoel meenemen.
In Florida is dat niet zo'n probleem want qua kleding redden we het wel in 2 koffers.

Maar, wordt die autostoel nu gewoon als een 'item' gezien die moet voldoen aan bepaalde afmetingen en max 23kg? In dat geval kan ik namelijk e.e.a. in de hoes van de autostoel proppen. Ik heb het dan niet over een complete inboedel maar bijvoorbeeld een hoofdkussen of een speelkleed voor onze dochter.

Ik kan nergens de officiŽle regels vinden.
#1 - 31-08-2017, 12:43 uur

Cees A

Past die autostoel niet in een grote weekendtas ?
Zo ja dan kun je die tas verder opvullen met kleding, zodat die stoel meteen goed beschermd is tegen het gooi en smijtwerk van bagagemedewerkers op de luchthaven.
Die gevulde weekendtas check je, samen met je kinderwagen en je eigen 2 halfvolle koffers in als 3e koffer.
Tijdens de rondreis in Florida doe je die kleding weer in je eigen koffers, en vouw je die weekendtas op.
Of je gebruikt 'm om de vuile was in te stoppen. ..................
Die 2 half gevulde koffers van de heenreis komen later misschien van pas om  je shopping-aankopen te vervoeren bij de retourvlucht.
#2 - 01-09-2017, 14:44 uur

Dirc

Een autostoel in een weekendtas proppen wordt vrij lastig.

Dit idee (speciaal voor jou een roze):
#3 - 01-09-2017, 15:10 uur

Dirc


Cees A

Dit idee (speciaal voor jou een roze):   
Bedankt, ik vind 'm mooi.   :) :afro:

Wellicht is zoiets een optie:   
Tja,  zo'n als "autostoeltas" vermomde weekendtas kan natuurlijk ook.  ;D 8)
#5 - 01-09-2017, 16:41 uur

Pieter79

Weet niet of je over deze mogelijkheid nagedacht hebt maar wellicht kun je er een huren bij je auto, of anders eentje oppikken bij Walmart voor $30. Je kunt dan een extra tas mee terug brengen zonder te hoeven bij betalen, mits je natuurlijk gaat shoppen.

Gr. Pieter
#6 - 03-09-2017, 20:20 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***6 Patents Granted*** (Update Feb-2019)

Dirc

Weet niet of je over deze mogelijkheid nagedacht hebt maar wellicht kun je er een huren bij je auto, of anders eentje oppikken bij Walmart voor $30. Je kunt dan een extra tas mee terug brengen zonder te hoeven bij betalen, mits je natuurlijk gaat shoppen.

Gr. Pieter

Jawel, maar wij hebben er vorig jaar bij de Walmart een aangeschaft en die mocht gratis mee terug. Nu willen we hem weer meenemen maar we vliegen met Iberia dus daar mag je niet 3 koffers + kinderwagen + autostoel. Het idee is dus 2 koffers + autostoel + kinderwagen en dan bij de autostoel eventueel wat spullen bij proppen.
Als we weer in de states een autostoel kopen heb ik er in Nederland inmiddels 2 staan want ik heb geen idee hoe ik die dingen de laatste dag op het vliegveld weer kwijt raak. Ik kan hem moeilijk ergens in een hoekje slingeren, dan wordt je nog opgepakt omdat het verdacht is. Achterlaten in de hotelkamer zal de eigenaar niet zo blij mee zijn......
#7 - 03-09-2017, 22:01 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15