Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Is dit haalbaar?

Discussie gestart

stephmesmaekers

We gaan in september naar het westen en onze laatste halte is los angeles. Daar blijven we 3 nachten en vertrekken dan terug naar brussel.

nu, we zijn op zoek naar een hotel en hebben iets leuks en zo lijkt het "behoorlijk rustig" gevonden. We hebben namelijk niet veel zin om vlak naast de vlieghaven te zitten. En we zoeken ook wel een redelijk betaalbaar hotel/motel.

 Maar het is hier gelegen:
Comfort Inn Near Old Town Pasadena (CA441) 2300 Colorado Blvd., Los Angeles, CA, US, 90041

En we vertrekken met het vliegtuig (LAX) om 9u40, we moeten onze huurauto ook nog afzetten aan het verhuurkantoor (Dollar aan de luchthaven van LAX), maar ik hoor en lees dat los angeles wat file en traffic betreft heel erg is,

dus is dit hotel goed gelegen als we op de dag van vertrek laat ons zeggen om 4u 's ochtends vertrekken en om dan op tijd aan te komen (met auto afzetten enzo)?

Dus eigenlijk wat ik vooral wil weten is hoe lang je erover doet om 's nachts LA te doorkruisen en hoeveel tijd het inneemt om de auto af te zetten en hoe lang je op voorhand op de vlieghaven moet zijn?

En ook of het af te raden is om zo ver het hotel te nemen.
in bijlage heb ik het plannetje  bijgestoken, zoals je kunt zien moeten we heel LA doorkruisen om bij de vlieghaven te komen, (volgens google doe je er maar een half uur over, maar ik weet niet of die rekening houden met files)

groetjes

stef
#1 - 18-03-2010, 12:18 uur

Tet14

Ik zou je niet willen aanbevelen om zo ver van de luchthaven te willen zitten. Voor een langer verblijf in LA is Hollywood een goede optie, bv Orchid Suites of Celebrity.  In jouw geval zou ik de auto al de vorige dag inleveren en logeren bij Lax in bv Hilton Los Angeles A/P. Laat je niet imponeren door de naam Hilton. Dit is echt een redelijk betaalbaaren goed  hotel en vlakbij Lax.
http://www.google.nl/search?sourceid=navclient&hl=nl&ie=UTF-8&rlz=1T4ACAW_nlNL297NL297&q=hilton+airport+los+angeles
Tet
#2 - 18-03-2010, 12:37 uur

stephmesmaekers

ok, dank je,

zou je dan voorstellen om 2 nachten buiten LA te slapen (het hotel dat ik in gedachte heb) en dan 1 nacht naast de vlieghaven?
of gewoon de 3 nachten naast de vlieghaven,

ik zit er wat mee in dat het veel lawaai gaat zijn, en heb even gekeken en hilton valt toch wel buiten ons budget vrees ik.

groetjes

steph
#3 - 18-03-2010, 13:44 uur

stephmesmaekers

Nog eens ik:

In culver city (net boven santa monica) zijn de afstanden als ik het in google ingeef zo'n 15' ... daar zijn een aantal travelodges en best westerns dus die zijn wel haalbaar van prijs, zou dat beter zijn wat de ligging betreft (voor de 3 nachten)
#4 - 18-03-2010, 13:51 uur

petravv

Wij hebben tijdens onze rondreis vorig jaar zomer de laatste dagen in een hotel in Santa Monica, in het SheaShore Motel (perfect gelegen) gezeten ( je kent het strand wel van baywatch en de beroemde pier zie je vrij regelmatig in series/films) vonden de sfeer daar helemaal geweldig! De laatste nacht hebben we toen in het Travelodge gezeten bij LAX, prima hotel, niet duur en je zit dan zo op het vliegveld met een shuttle bus van het hotel dus de avond van te voren vast je auto inleveren. Wij hebbben toen de laatste dag van Santa Monica uit met de huurauto LA gedaan (heel kort maar was voor ons genoeg, na al het moois ben je ook al voldaan, we wilden alleen Hollywood zien nog)
Wij vonden Santa Monica velen malen leuker dan de laatste dag LA :-)
#5 - 18-03-2010, 14:25 uur
http://amerika--2009.blogspot.com/   let niet op de typefouten haha  Het Zuid Westen

http://vanvliet-amerika2010.blogspot.com/

De Zuidelijke staten

Amerika/Canada 2012 http://amerikavanvliet2012.blogspot.nl/

Tet14

Ik zou in Hollywood of in Santa Monica, zoals Petra zegt, gaan zitten. Voor dat vliegtuig lawaai. We hebben ooit aan de Century Blv gelogeerd en pal onder de aanvliegroute (spectaculair gezicht!) maar in de kamer hoorden we ...niets!
#6 - 18-03-2010, 14:34 uur

bedeve

Vlak bij het strand van Santa Monica .
20 minuten rijden van de plek waar je je auto gaat inleveren.

http://www.travelodgesantamonica.com/

Dan nog 25 minuten rekenen voor inleveren auto en de shuttle naar de terminal.

jouw idee om s'nachts door LA te cruisen hoeft dus niet.
Tenzij het je leuk lijkt natuurlijk !
#7 - 18-03-2010, 14:39 uur

stephmesmaekers

hallo allemaal,

ja dat cruisen, op zich vind ik dat niet erg, want het hotel dat daar ligt lijkt me heel tof, maar ik maakte me vooral zorgen over "het op tijd op de luchthaven te geraken"

maar die travelodge in santa moncia ziet er idd leuk uit, ben jij daar al geweest Bedeve? valt het mee?

alvast bedankt voor de tips,

was idd ook al eens gaan aan't zoeken op de site van sheshore motel ...

groetjes

stef
#8 - 18-03-2010, 14:57 uur

petravv

Hey Stef,
mocht je in Santa Monica zijn, in de meeste hotels/motels ligt het krantje met alle informatie over Santa Monica, toen wij er waren had je in  Enterprise of Seafood op bepaalde avonde lobster night, je eet voor een prikkie een hele kreeft, echt geweldig vonden wij dat :) (ha en ERG lekker ook ) Je moet wel even goed zoeken naar de ligging  zelfs onze taxi chauffeur kon het niet direct vinden, ook de Mexicaan (zie onze blog) vlakbij het Seashore (dat kreeftrestaurant bleek dus ook vlakbij te liggen maar wij hadden een taxi vanaf het winkelcentrum genomen), maar ook de mexicaan was erg goed!
 ::)
#9 - 18-03-2010, 15:08 uur
http://amerika--2009.blogspot.com/   let niet op de typefouten haha  Het Zuid Westen

http://vanvliet-amerika2010.blogspot.com/

De Zuidelijke staten

Amerika/Canada 2012 http://amerikavanvliet2012.blogspot.nl/

Hans B

Wij hebben jaren terug twee keer in dit hotel geslapen.
   Hacienda Hotel At LAX‎
   525 N Sepulveda Blvd, El Segundo, CA, USA‎ - (310) 615-0015‎
Het heeft een shuttle naar het vliegveld.
Ik kan me niet meer herinneren dat ik last had van (vliegtuig) lawaai.

#10 - 18-03-2010, 15:34 uur
« Laatst bewerkt op: 18-03-2010, 15:36 uur door Hans B »
Sinds 2001 al  1006  dagen en 105.750 mile   RV-en door Amerika.

bedevemaar die travelodge in santa moncia ziet er idd leuk uit, ben jij daar al geweest Bedeve? valt het mee?


Ik ben er nu 2 maal geweest,binnenkort weer voor 2 nachten.
Is me prima bevallen. Gebruike je tripadvisor wel eens ?
#11 - 19-03-2010, 09:36 uur

stephmesmaekers

tripadvisor heb ik al eens bekeken ja, het motel heeft goede commentaren.

ik heb een vraag voor zij die al eens in orchid suites zijn geweest, als ik op de vertrek-ochtend dan naar de luchthaven ga dan win ik eigenlijk geen tijd volgens google (vergeleken met het hotel dat ik eerst in gedachten had en goedkoper was) en daarbij moet ik over de zelfde route rijden. Dus dan moet ik toch zowiezo een hotel voor de laatste nacht ergens aan de luchthaven vinden toch?

Maar als je dan moet uitchecken de dag voor vertrek in bvb orchid suites rond pakweg 11u en je steekt je bagage dan in je auto en doet heel de dag daarmee uitstapjes en dan 's avonds inchecken in het hotel aan de luchthaven, dat is denk ik ook niet ideaal. (wat bagage in je auto betreft hé)

het is gewoon een bedenking die ik maak hoor,

in ieder geval bedankt aan iedereen die tips en advies heeft gegeven!

groetjes

stef
#12 - 19-03-2010, 10:12 uur

Marianne

Je rijdt sowieso best veel met bagage in de auto, daar maken wij nooit een probleem van. Is meestal ook niet (direct) zichtbaar.

Marianne
#13 - 19-03-2010, 17:45 uur

petravvMaar als je dan moet uitchecken de dag voor vertrek in bvb orchid suites rond pakweg 11u en je steekt je bagage dan in je auto en doet heel de dag daarmee uitstapjes en dan 's avonds inchecken in het hotel aan de luchthaven, dat is denk ik ook niet ideaal. (wat bagage in je auto betreft hé)

het is gewoon een bedenking die ik maak hoor,

in ieder geval bedankt aan iedereen die tips en advies heeft gegeven!

groetjes

stef

wij hadden vorig jaar, ik dacht bij xenos of blokker, zo een stalen-draad-slot met cijferslot aangeschaft voor praktisch niets en die deden we door de handvaten van de koffers als ze in de auto stonden of in het hotel. tWordt immers toch al weer een stukje moeilijker om met 4 koffers te gaan slepen :-)
#14 - 20-03-2010, 13:57 uur
http://amerika--2009.blogspot.com/   let niet op de typefouten haha  Het Zuid Westen

http://vanvliet-amerika2010.blogspot.com/

De Zuidelijke staten

Amerika/Canada 2012 http://amerikavanvliet2012.blogspot.nl/

Bas_en_Es

Volgens mij heeft iedereen dat die een rondreis maakt, dat je dan constant je bagage bij je hebt (behalve als je ergens meerdere dagen verblijft).
Wij hebben net zo lang gepast bij het zoeken van een auto, dat de koffers achterin pasten en dat de bagage dus niet in het zicht ligt.
suc6!
Gr,
Es.
#15 - 21-03-2010, 16:51 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15