Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Joshua Tree NP, visitor center?

Discussie gestart

Chi Sin X

Hallo,

Ik ben net de route van de reis een beetje aan het voorbereiden.  En het leek me het interessantst om het park binnen te gaan via de West Entrance Station, en terug te verlaten via North Entrance Station.  (lijkt me de mooiste route, en het is eigenlijk de bedoeling om gewoon meer een goede indruk op te doen, want we moeten die dag nog doorrijden tot in Flagstaff).

Maar het vervelende is dat ik op dat moment nog geen National Park Pass heb, ik wou die daar ter plekke aankopen.  Is dit mogelijk in dat Entrance Station?  Of moet je daar echt een Visitor Center voor vinden?  Er is er wel 1 in de buurt, in Black Rock Canyon, maar die is blijkbaar gesloten in het hoogseizoen.

Zijn er ook korte trails die absoluut niet gemist mogen worden?
#1 - 26-05-2005, 23:31 uur

Bakvet

Ik heb vorig jaar bij het North Entrance Station zo'n pas gekocht, dus ik neem aan dat het bij de West Entrance ook kan. Maar helemaal zeker weet ik het natuurlijk niet. Je zal alleen moeten zorgen dat je voldoende contant geld of reischeques hebt, want je kan meestal niet met plastic betalen. Anders kan je de pas vooraf via internet bestellen. De West Entrance is niet altijd bezet, in dat geval kan je gewoon doorrijden.

Het deel wat je gaat rijden is perfect om een goede indruk van het park te krijgen.  Korte trails zijn o.a. de Hidden Valley trail en de Jumbo Rocks trail.

Daarna rijd je neem ik aan door in noordwaartse richting naar Interstate 40? Ik zou dan via 29 Palms rijden daar rechtsf de Amboy road nemen. In Amboy kom je op de oude Route 66 uit. Behalve in Amboy zelf is er overigens niet veel te beleven op die weg.
#2 - 27-05-2005, 08:16 uur
« Laatst bewerkt op: 27-05-2005, 08:18 uur door Bakvet »

Bruce

In juli 2004 zijn wij via de west entrance het park binnen gereden. We kwamen vanuit Palm Springs. Dit was het eerst NP en we hebben hier de NP pass gekocht ($40,- geloof ik).
Success!
#3 - 04-06-2005, 13:17 uur

Kinneret

Wij zij in de zomer 2003 ook via west entrence gekomen, maar het visitor center was niet een open, we hoefden dus niet eens te betalen  :-\
#4 - 04-06-2005, 14:27 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15