Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Kindervoeding

Discussie gestart

JoeSee

We vliegen met een kind van bijna 2 die geen eigen stoel heeft. British Airways vertrekt daarom geen maaltijd :( Mogen we nu wel zelf een potje peutervoeding, een banaan en een paar broodjes meenemen of gaat de douane moeilijk doen over dit soort produkten ?  :-\
#1 - 19-04-2009, 15:37 uur

babarage

met de nederlandse douane heb je geen enkel probleem.  bij binnenkomst in amerika moet je het echter wel inleveren als het niet op is.  zeker het fruit en brood.  als het potje voeding nog dicht is dan mag dat denk ik wel mee.  ik ben wel regelmatig met de overgebleven krentenbollen amerika binnengekomen maar als de schattige beagles bij je langskomen dan ben je het kwijt.  maar goed, het was voor je kind om te eten tijdens de vliegreis dus dat is dan geen ramp meer.
#2 - 19-04-2009, 17:41 uur

JoeSee

Mag de babyvoeding wel in zo'n glazen potje zitten ? Tegenwoordig zijn ze ook in plastic te koop en we kunnen het natuurlijk ook zelf in een plastic dingetje doen.
#3 - 19-04-2009, 20:21 uur

babarage

Op de site van BA staat het volgende :

Infants

We offer on-board bottle and baby-food warming facilities on our longhaul flights - you may only bring un-opened food in a sealed jar with you.

We do not carry infant meals or baby milk on-board so we recommend that you carry your own baby food and equipment (liquids and sufficient supplies of sterilised bottles) in your hand baggage.

We are not able to sterilise bottles or provide sterilised water.

Het is in ieder geval niet de bedoeling dat je het zelf in een potje gaat over doen, het moet een dichte gesealde pot zijn.  
#4 - 19-04-2009, 22:08 uur

ned in MO

Hopelijk is er een extra stoel beschikbaar voor je. Ik heb in het verleden ook kinderen op schoot gehad in het vliegtuig. Dat is een hele lange zit :-\
#5 - 20-04-2009, 15:36 uur
Kopen in Amerika? Ga naar onze vernieuwde website!!
Geen lidmaatschapskosten meer maar nog wel die geweldige korting en service!!
www.weship-it.com en binnenkort! www.uship-it.com

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15