Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Onze route naar west Amerika; tips?

Discussie gestart

Dirc

Stukken beter zo. Ik zou Seaworld skippen en in San Diego lekker naar OldTown gaan of het schiereiland.
Seaworld ben ik dit jaar geweest. Ik ben niet een principieel tegenstander als dieren het goed hebben maar dit was wel een erg overpriced park.

In de Zoo zou ik zelf eten meenemen, het park is mooi maar de eettentjes zijn way too expensive en wat je krijgt ziet er niet echt uit als eten.
#16 - 15-09-2017, 11:48 uur

Cees A

De layover op de terugweg is aan de lange kant, maar als dat  geen bezwaar is en  de prijs bevalt: doen! 

Ik had de laatste 2 keer een korte overstaptijd bij de retourvlucht en da's ook niet altijd goed voor je gemoedsrust.
De 1e keer had ik 35 min overstaptijd en als de eerste vlucht dan al 15 min vertraging heeft zit je niet meer echt op je gemak in dat vliegtuig kan ik je verzekeren.
We hebben het gehaald, maar bij de aansluitende vlucht stond men al met de deur in de handen en pas halverwege de Atlantische oceaan was m'n hartslag weer een beetje normaal.
Voordeel was wel dat op Schiphol onze koffers als eerste op de band lagen.   :) Viel nog mee dat ze meegekomen waren  :afro:

Dit jaar toch weer vluchten geboekt met soortgelijke korte overstaptijden.   (niet beginnen over die ezel en z'n steen aub)
Zelfs de heenvlucht-overstap, met immigratie en douane,  was krap maar dat kwam helemaal goed omdat de vluchttijd 45 min korter was dan de schema-tijd,  immigratie dankzij  APC een fluitje van een cent was en wij  security pr check hadden gekregen zodat we via de "fast lane" door security konden racen.

De eerste retourvlucht vertrok deze keer mooi op tijd dus het begin was niet verkeerd.
Maar ja, als je dan op je overstap-luchthaven aankomt bij gate 1 en de aansluitende vlucht vertrekt vanaf gate 38 ga je toch weer rennen, want je wil, ondanks dat ik vooraf had uitgezocht dat er na onze vlucht nog 3 andere vluchten richting Schiphol zouden gaan, toch je oorspronkelijk geboekte vlucht halen nietwaar ?

Nu heb ik me dus voorgenomen om voortaan toch maar voor een wat langere overstaptijd te kiezen.   ^-^   
Die krappe overstaptijden schelen je reistijd en als alles goed gaat is het (net) haalbaar, maar er mag niks tegen zitten.
#17 - 16-09-2017, 13:28 uur

Old Faithful

Een layover van 35 minuten is weer heel iets anders dan eentje van 4u10min  ;).
Op de heenweg vind ik een layover van 2uur 2u30min (in Amerika) ideaal en op de terugreis eentje van 1u 1u30min, genoeg tijd om je niet al te zeer hoeven te haasten en kort genoeg om niet uren op de luchthaven rond te moeten hangen.
#18 - 16-09-2017, 14:03 uur
Groet,

Old Faithful

Dirc

Achja,

Ik heb op de heenweg 1u 15min op Madrid maar ik hoef niet op mijn koffers te wachten dus dat scheelt.
Op de terugweg heb ik 1u 30min op London Heatrow en hoef ik wederom niet op mijn koffers te wachten.

(dat mits de tijden niet nog 20 keer wijzigen)
#19 - 17-09-2017, 15:21 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15