Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Onderzoek naar de USA en Canada

Discussie gestart

Melissavh

Beste allemaal,

Mijn naam is Melissa van Haren en ik ben student aan de NHTV in Breda. Momenteel ben ik aan het afstuderen. Voor het bedrijf waar ik afstudeer doe ik een onderzoek naar de vakantieparticipatie van de Vlaamse bevolking naar de USA en Canada. Het bedrijf waar ik afstudeer heeft de laatste tijd veel aanvragen vanuit Vlaanderen op hun website, hier zien zij een kans om ook hun reizen aan te bieden in Vlaanderen. Er is echter weinig informatie bekend over de Vlaamse vakantieganger. Hier dan ook mijn oproep (met instemming van USA4ALL) of er mensen uit Vlaanderen zijn, die willen bijdragen aan mijn afstudeeronderzoek. Het zal gaan om een interview waarin ik vragen zal stellen over de interesse in de USA en Canada, waarom u graag reist en hoe u uw reist boekt. Het interview wordt geheel anoniem verwerkt (uw naam wordt niet gebruikt). Heeft u interesse of weet u mensen die wel eens interesse zouden hebben. Laat dan een berichtje achter of stuur mij een mailtje!

Alvast bedankt en hopelijk kunt u mij helpen.
#1 - 27-01-2015, 17:05 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15