Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Behoud Nederlandse Nationaliteit bij Naturalisatie?

Discussie gestart

bengrope

Hoe komt de Nederlandse overheid erachter dat men eventueel de Amerikaanse nationaliteit heeft aangenomen?

Wanneer dit wordt verzwegen op de pastpoort aanvraag, hoe willen ze dit verder achterhalen? Ik denk erover om de Amerikaanse nationaliteit aan te nemen door naturalisatie en kan me haast niet voorstellen dat de VS vervolgend een brief stuurt aan de Nederlandse overheid om even te melden dat ik nu bezit ben van de VS!

Heeft iemand hier ervaring mee? Mijn vaste woonplaats is momenteel in Frankrijk volgens het RNI, dus ik hoef geen bewijs voor te leggen hoe ik momenteel in de VS verblijf, ik kan gebruik maken van een grensgemeente om mijn nieuwe paspoort aan te vragen.
#1 - 16-07-2018, 21:13 uur

jhbechthum

Wanneer dit wordt verzwegen op de pastpoort aanvraag.....


Ik heb geen ervaring met een tweede Nationaliteit of naturalisatie, maar mijn eerste reactie is dat iets bewust verzwijgen bij een officiŽle aanvraag / juridisch document klinkt als fraude.

Als men daar later achter komt, op welke wijze dan ook, dan kan ik me voorstellen dat dat grote gevolgen heeft (uitzetting als ongewenst vreemdeling?) omdat je paspoort ongeldig verklaard kan worden...

Johan.
#2 - 17-07-2018, 19:15 uur
Bezocht: AL-AR-CO-FL-GA-HI-ID-MI-MS-NC-NE-NY-PA-SD-TN-UT-VA-WV-WY
2019: UT-AZ-NV-CA-GA-AL

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15