Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Wet voor dubbele nationaliteit in Kamer

Discussie gestart

bgroeneveld

Eelco Keij, die deze materie al jaren volgt en aanstuwt, meldt dat een wet om dubbele nationaliteit voor Nederlanders makkelijker te maken is ingediend in de Tweede Kamer.

Staat hier: https://eelcokeij.com/2016/12/16/ein-de-lijk-wetsvoorstel-openstelling-dubbele-nationaliteit/

Eelco probeert ook Kamerlid te worden, en dat zou niet eens zo slecht zijn voor ons Buitennederlanders:

Voor wie (nog) Nederlander is: registreren om mee te mogen doen met de komende Kamerverkiezingen begint hier: https://www.denhaag.nl/home/bewoners/gemeente/to/Kiezers-buiten-Nederland-niet-ingeschreven-in-Nederland.htm

#1 - 16-12-2016, 14:42 uur

bengrope

Hoe komt de Nederlandse overheid erachter dat men eventueel een nieuwe nationaliteit heeft aangenomen?

Wanneer dit wordt verzwegen op de pastpoort aanvraag, hoe willen ze dit verder achterhalen? Ik denk erover om de Amerikaanse nationaliteit aan te nemen door naturalisatie en kan me haast niet voorstellen dat de VS vervolgend een brief stuurt aan de Nederlandse overheid om even te melden dat ik nu bezit ben van de VS!

Heeft iemand hier ervaring mee? Mijn vaste woonplaats is momenteel in Frankrijk volgens het RNI, dus ik hoef geen bewijs voor te leggen hoe ik momenteel in de VS verblijf, ik kan gebruik maken van een grensgemeente om mijn nieuwe paspoort aan te vragen.
#2 - 16-07-2018, 21:12 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15