Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

reizen met travel permit ervaringen

Discussie gestart

Laura1994

Hi iedereen,
Ik vroeg me af of mensen hier ervaring hebben met het reizen op een travel permit (I-131) Ik wacht nog op mijn greencard maar zou graag in December naar Nederland willen voor een paar dagen voor kerst. Ik heb zojuist mijn travel permit ontvangen, en mocht ik mijn greencard nog niet hebben wil ik deze graag gebruiken om de VS weer binnen te gaan.
Maar nu lees ik toch dat ondanks dat je een travel permit hebt, dat niet automatisch garandeert dat je de VS dus weer binnen komt.
Dus  wie heeft er hier ervaring mee? En gaf dit problemen (of juist niet) bij de boarder toen je de VS weer in wilde?
Dank jullie wel alvast :) ! :-*
#1 - 29-05-2020, 00:26 uur

Pieter79

Ik ben ook door dit proces gegaan en heb bewust ervoor gezorgd om NIET de VS uit te gaan toen ik de Permanent Resident kaart nog niet had (mijn werk had er begrip voor). Na al dat werk om te zijn waar je nu staat wilde ik geen enkele kans lopen om de deur gewezen te worden.

Nadat ik de Permanent Resident kaart had ben ik verschillende keren de VS uit geweest (Zuid-Amerika, Europa - werk gerelateerd & ook familie bezoek in Europa) en geen enkele problemen ondervonden met het terugreizen naar de VS.

Dit is hoe ik er toen en nu nog tegenover sta. Je hebt gelijk dat er mogelijkheden zijn om het land uit te reizen maar uiteindelijk komt de beslissing of je weer binnenkomt in handen van de douanebeambte. En dat risico was redelijk makkelijk te vermijden door dan maar een keertje thuis te blijven.

Succes met je keuze! Hopelijk krijg je je Permanent Resident kaart op tijd. Bij mij duurde het ongeveer 7,5 maand voordat ik 'm in de bus had, vanaf het moment dat ik de VS binnen kwam op mijn verloofdenvisum.

Gr. Pieter
#2 - 29-05-2020, 00:39 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15