Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Trouwen en emigreren

Discussie gestart

MargotDerksenn96

Hallo,

Ik ben net nieuw op dit forum en ik vroeg me af of jullie mij konden helpen?! Ik heb het overal al een beetje lopen zoeken en ik lees veel topics over met een amerikaan trouwen om te emigreren etc...

Maarrrr nu Zit het zo: ik ben geboren in Amerika, heb paspoort en alles, kan zo vertrekken als ik zou willen. Nou was dit altijd mijn droom en wil ik dit gaan waarmaken, samen met mijn vriend. We wonen gewoon allebei in Nederland, ook heb ik nederlands paspoort en hij ook nederlands en angolees paspoort.

Nu was het plan om eind volgend jaar te vertrekken, ik weet dat het een lang proces is natuurlijk. Ook zei ik al tegen mijn vriend dat we dan wel moeten trouwen om er samen heen te kunnen. Nu vraag ik me af, wat moeten we hier voor aanvragen? We zouden gewoon in Nederland trouwen en als man en vrouw al Amerika binnen komen, help me out!
#1 - 17-06-2019, 21:48 uur

Kasey009

Wij koppelen aan deze week een wedstrijd om in schoonheid te eindigen en zo de leerlingen mee te nemen in een Amerikaanse sfeer. Dit alles wordt verwezenlijkt door een groepje vrijwilligers, dat met hart en ziel aan dit project werkt.
#2 - 02-11-2021, 18:28 uur

Pieter79

Hallo Margot,

Kijk eens op https://www.uscis.gov/green-card/green-card-eligibility-categories en dan onder de categorie "Green Card through Family". De eerste van de vier items laat zien "Immediate Relative of U.S. Citizen". Dit is de officiele website voor immigratiezaken en daar is alles te vinden wat met dit onderwerp te maken heeft. Ik ben zelf ook naar de VS geemigreerd via mijn toenmalige verloofde (en nu dus m'n vrouw).

Je schrijft dat je in Nederland woont en een U.S. Citizen bent. Wat ik ooit gelezen heb is dat het belangrijk is dat je elk jaar ook je belastingaangifte in de VS doet. Mocht dat niet het geval zijn geweest dan kan het zijn dat je problemen kunt krijgen, maar zeker weten doe ik het niet. Ik wil je hier even op wijzen zodat je er zelf verder kan induiken.

Succes,
Pieter
#3 - 02-11-2021, 22:42 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15