Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Verslag en foto's van een reis van Houston naar New York

Discussie gestart

Kampie

In 2019 heb ik een 24-daagse rondreis door de Verenigde Staten gemaakt. Een reis die begon in Houston en eindigde in New York.

Op www.kampie.info staat een veslag en foto's van deze reis.

https://kampie.info/reisverslagen/verslag_verenigde_staten/verslag_vs_samenvatting.html
https://kampie.info/fotoalbums/verenigdestaten/album.html
#1 - 26-12-2019, 19:50 uur

allard

Ha Kampie,

Ik ken je naam nog van je zuid India verslag. Ooit eens gelezen aanvang 2004. Iemand die zijn camera tussen de basalt blokken laat vallen, die maakt een blijvende indruk. haha.

Mijn complimenten voor de opmaak en compleetheid van je website. Het zijn wel heel veel reizen. Voor ieder wat wils. En ook heel veel foto's. In de beperking toont zich de meester. Heb ik ooit eens gelezen.

Leuk vind ik de foto's van opstootjes zoals deze. Er is niet zo veel straatleven in Amerika. En als ze op straat zijn stappen ze het liefst zo snel mogelijk in hun auto. Die Amerikanen. En blijven daar het liefst zo veel mogelijk in zitten.

Helemaal smelt ik van opnames zoals trots . Mensen maken je foto.  Alle foto's met mensen er op mag je van mij wel in een apart hoofdstukje bundelen. Foto's van gebouwen, voorwerpen en landschappen zijn er al zoveel. Daar kan je meermalen het kanaal mee dempen. Mensen maken je foto uniek. En als ze er dan ook nog een beetje leuk op staan: Wow!
#2 - 03-01-2020, 13:36 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15