Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Reizen door Amerika => Noord Oosten (Northeast) => Topic gestart door: Astrid T. op 20-01-2019, 10:25 uur

Titel: Green mountains
Bericht door: Astrid T. op 20-01-2019, 10:25 uur
Hallo,

Een aantal jaren geleden hebben we een prachtige reis genaakt, vier weken Washington-New York-Cape Cod-Acadia-Whtie Mountains- Boston, Het was prachtig, afwisselend en ook korte stukken in de auto.
Volgend jaar zijn we 25 jaar getrouwd en willen we met zín vieren een kortere reis doen, maar wel in dit gebied. Idee is New York-Cape Cod- Green Mountains-Finger Lakes.
Heeft iemand ervaring met verblijven in de Green mountains en Finger Lakes? Is het de moeite waard voor verwende reizigers als wij (2 keer Canada, 3 keer VS waaronder vorige keer Yellowstone en Grand Teton).

Hartelijke groeten,
Astrid

Titel: Re: Green mountains
Bericht door: Ruud2004 op 26-01-2019, 14:01 uur
Zeker, maar wel anders. Wij hebben twee rondreizen in het Noordoosten gemaakt en ons daar prima vermaakt.
Titel: Re: Green mountains
Bericht door: carolinavangennip op 28-02-2019, 21:04 uur
Hallo Astrid,

Ik lees dat je "verwend" bent met Yellowstone en Grand Teton :-) dan denk ik, als ik eerlijk ben, dat de Green Mountains heel wat minder indruk gaan maken. Wij vonden de sfeer, de mensen en de snelheid van het verkeer etc compleet anders dan in het Midden, Westen, Noord Westen en zeker Zuid Westen.

Natuurlijk ligt het er erg aan waar jullie interesses liggen. Ga je voor de natuur en lange wandelingen of ga je voor een combinatie van natuur, cultuur en road trippen ?
Titel: Re: Green mountains
Bericht door: Hans B op 01-03-2019, 15:15 uur
Eens met bovenstaande twee reacties, het zal ongetwijfeld een mooie reis worden, maar verwacht geen natuur spektakel zoals in het westen.
Tenzij je de reis in het verre najaar gaat maken. Je hebt dan de changing of the leaves met de ongekend mooie bladverkleuring.