Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

vervoer van Newark naar WTC New York

Discussie gestart

PieterJ

Hallo! Eind juli vertrekken wij met 2 volwassenen en 3 kinderen (9, 11 en 13 jaar) voor het eerst naar Amerika. Wij gaan eerst 5 dagen naar New York en vliegen daarna naar LA voor een rondreis van 3 weken in een huurauto en eindigen in San Francisco. Ik heb al veel informatie van de website gehaald, waarvoor dank! mijn vraag is of iemand een goede tip heeft voor het vervoer van Newark naar Manhattan en terug. Ik heb gezien dat er busjes rijden die je in Nederland kunt boeken, maar als ik reviews lees dan zijn de meeste hier negatief over. De busjes lijken mij een heel goed alternatief voor vijf personen, alleen twijfel ik aan de betrouwbaarheid, zeker gezien het feit dat we vrij vroeg naar LA vliegen. Ik vroeg me ook af of iemand weet hoe veel tijd voor je binnenlandse vlucht je op Newark moet zijn.

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!

groet,

Pieter 
#1 - 23-04-2018, 20:38 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15