Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

2 dagen Page of 1 dag Page en 1 dag Kayenta

Discussie gestart

Cees A

Is het zo dat Waterhole inderdaad minder druk is? 
Ja.  Waterholes Canyon is (nu nog) minder bekend  dan de Antelope Canyons en die relatieve onbekendheid zorgt voor minder bezoekers.

Wat je ook kunt doen om de drukte te ontlopen is vroeg in de ochtend naar Lower Antelope Canyon gaan.
Je kunt met je eigen auto naar Lower Antelope Canyon rijden en als je zorgt dat je daar rond 08.00 uur bent kun je met een van de eerste groepjes toeristen mee de canyon in.   
Rond dat tijdstip is het aantal personen per groep  nog beperkt want veel toeristen liggen dan nog op bed of zitten aan het ontbijt.
Later op dag, als het drukker wordt maken ze de groepen groter.
Bijkomend voordeel is de mooie lichtinval in Lower Antelope Canyon op dat tijdstip.

Mijn eigen ervaring:
Wij reizen op de bonnefooi en boeken niks vooraf. 
Als ervaren bonnefooireizigers mijden we overal de spitstijden en waarschijnlijk mede daardoor hebben ze ons nog nooit weggestuurd.
Bij ons laatste bezoek aan Lower Antelope Canyon reden we net na 08.00 uur de parking op van Lower Antelope Canyon en op dat tijdstip stonden er 6 auto's op de parkeerplaats. 
We kochten tickets bij de ticketbooth en konden meteen aansluiten bij het eerstvolgende kleine groepje dat de canyon in ging.
Toen we terugkwamen was de parking redelijk goed gevuld en waren de groepen ook  een stuk groter.#16 - 06-03-2024, 13:04 uur

Instakat76

Dankjewel, klinkt beide goed
#17 - 06-03-2024, 23:30 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15