Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Zuid westen Sanfrancisco naar het zuiden

Discussie gestart

TonenRick

Mijn zoon en ik gaan oktober November naar Amerika (san Francisco naar het zuiden en de parken land inwaarts. Hebben mensen in deze periode ervaringen en tips met RV Camps in dit gebied. Wij hebben namelijk geen RV Camps besproken.

Hoe gaat het met Uber in San Francisco heeft iemand hier ook ervaring mee? Tips zijn heel welkom.

Weet iemand ook of er in de camper een sigarette aansteker zit zoals wij die in onze auto’s kennen om de laptop of o Pro aan te sluiten via USB.

Alvast bedankt voor de tips/reacties

Groeten Ton R
#1 - 18-07-2019, 07:41 uur

Hans B

Je hebt nog weinig idee waar je naartoe gaat? 't Is denk ik toch wel handig om een dagplanning te maken.
Oktober november is rijkelijk laat om parken zoals Yosemite en Sequoia te bezoeken. Het weer op 2000m is onvoorspelbaar. Ik zou dit dan ook zsm doen, als de sneeuw valt wordt het nog lastiger.
Geen campings bespreken is een risokootje maar zo laat in het seizoen moet dat over het algemeen wel kunnen.
Ervaring met deze periode heb ik wel, maar niet in Californie. Wil je 'lekker weer' dan zsm naar het zuiden. Vergeet ook zuid Arizona niet, goede temperaturen en er is genoeg te zien.
Ik denk dat je bij je start beter enkele dagen een auto kunt huren en gemakkelijker en ik denk ook goedkoper dan enkele uberritjes. Zodra je rit begint dan de auto omruilen voor de camper.
Een sigarettenaansteker / 12 volt aansluiting zit er normaal gesproken wel in.
Succes.
#2 - 18-07-2019, 08:07 uur
« Laatst bewerkt op: 18-07-2019, 08:15 uur door Hans B »
Sinds 2001 al  1166  dagen en 117.350 mile   RV-en door Amerika.

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15