Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

van Pincher Creek naar Kalispell

Discussie gestart

LauraVolkers

Hoi Allemaal!
Tot ons groot verdriet :'( zagen we op de park alerts van Glacier Park (USA) dat 1 dag voordat we van Pincher Creek naar Kalispell zouden rijden via de Going to the Sun road, dat deze dichtgaat. (16 september) Helemaal , op het hoogste gedeelte vanaf Logan pass tot Avalanche Creek. We zullen dus op een andere manier naar Kalispell moeten rijden, aan de West kant van de Rockies. Nu geeft Google meerdere alternatieven, maar we willen graag een mooie route rijden, en onderweg ook nog wat zien. Heeft iemand tips?
Daarna zitten we dus een volledige dag in Kalispell omdat we van daaruit Glacier park verder hadden willen bezoeken. De afsluiting in acht nemend, wat is aan te raden en vooral haalbaar? De hotels liggen al vast, we kunnen dus niet meer omboeken... Alvast dank voor de hulp, groetjes, Laura
#1 - 10-08-2019, 22:29 uur

Cees A

Wow, da's pech hebben !!
Een deel van de Going to the Sunroad is inderdaad wegens wegwerkzaamheden in die periode afgesloten.

Omdat de afsluiting tussen Avalanche Creek en de Logan Pass is zou dat betekenen dat Lake McDonald gewoon bereikbaar is.
Bij Lake McDonald kun je diverse trails lopen, in ieder geval genoeg om je dag in Glacier National Park grotendeels te vullen.

Je schrijft dat er "meerdere alternatieven" zijn om van Pincher Creek naar Kalispell te rijden, maar volgens mij lopen er niet zoveel wegen van oost naar west door de bergen en is je keuze dan ook beperkt.
Je zou de Canadese Hwy 3 kunnen nemen in westelijke richting en dan bij Elko naar het zuiden via de 93 naar Kalispell
OF vanaf Pincher Creek naar het zuiden via de Canadese Hwy 6,   US Hwy 17 en 89 en dan bij Browning over de 2 richting Kalispell.

Eventueel,  als die weg open is tenminste,  zou je tussen Kiowa en East Glacier nog een stukje binnendoor kunnen rijden over de 49.
Kijk wel goed of de gehele 49 open is want bij winterse omstandigheden wordt ie gesloten.

Je schrijft tevens :  "De hotels liggen al vast, we kunnen dus niet meer omboeken". 
Een tip:   Het is mogelijk om hotels zodanig te boeken dat je ze tot 24 of 48 uur voor aankomst gratis kunt annuleren.
Misschien slim om dat bij een volgende USA reis ook te doen.  Je ziet nu hoe onhandig het is als je vast te zit aan een hotelboeking.
#2 - 11-08-2019, 09:41 uur
« Laatst bewerkt op: 11-08-2019, 09:58 uur door Cees A »

LauraVolkers

Hoi Cees! Dank je voor de nuttige info! We hebben de hele reis al vast liggen, vandaar...
#3 - 11-08-2019, 12:52 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15