Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

van Vancouver naar Halifax - Filmpje Porteau Cove Provincial Marine Park

Discussie gestart

MarcoP

Hi all,

Eind April '19 en de maand Mei zijn wij met een camper(tje) van Vancouver naar Halifax gereden - 9.320 kms. Een geweldige trip. Tijdens deze trip heb ik hier-en-daar gefilmd. Porteau Cove Provincial Marine Park was onze eerste stop na het ophalen van de camper in Vancouver. Een mooi gebied. Hier een kort filmpje van de omgeving op mijn net aangemaakte nieuwe Youtube kanaal: https://youtu.be/Sc0UmyIhXVI

Filmpjes die ik in het verleden heb gemaakt - USA en Canada - kan je hier nog vinden: https://www.youtube.com/user/routeusa/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0

Groet
MarcoP
#1 - 29-07-2019, 15:52 uur

Cees A

Mooi gefilmd Marco.
Een verademing tussen al die vakantiefilmpjes met nerveus bewegende camera's en veelvuldig (onnodig) in- en uitzoomen.

Terwijl ik je video zit te bekijken wordt op tv een aflevering van het programma "we zijn er bijna" uitgezonden.
"We zijn er bijna" is slow tv in optima forma met echte mensen en zonder "snelle beelden" en hijgerig commentaar van grachtengordelfiguren.
Jouw video doet, qua stijl, een beetje aan dat programma denken.  Gewoon mooie, duidelijke beelden zonder onnodige opsmuk.  :afro:
Ik kijk met spanning uit naar de rest.
#2 - 29-07-2019, 21:38 uur

MarcoP

Hi Cees,
Bedankt voor het compliment. Wanneer het volgende filmpje op mijn nieuwe Youtube-kanaal staat weet ik niet, best druk met werk en de voorbereiding op onze vader en zoon Sept/Okt.  Canada-trip.  ;D
Het beste is om de knop "Abonneer" aan te klikken bij het filmpje. Ik geloof dat jij dan automatisch een bericht ontvangt als ik de volgende film er op zet.

Het programma van MAX; "We zijn er bijna" is inderdaad een heerlijk programma om naar te kijken, we missen er nooit eentje. Heerlijke slow-TV.
#3 - 30-07-2019, 16:32 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15