Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Camper / RV / Motorhome te Koop

Discussie gestart

ThijsB

Wij hebben onze camper afgelopen november gekocht in San Fransico (California) om een rondreis door de USA te maken voor 9 maanden. Nu onze reis ten einde komt willen we de camper in juli verkopen in San Fransico en omgeving. Wij zouden het leuk vinden om de camper te verkopen aan mede reizigers. Wij hebben er erg veel plezier van gehad alles werkt naar behoren.

We hebben in de tussentijd twee reperaties gedaan: er zijn nieuwe remmen en nieuwe banden opgezet, daarnaast hebben wij ook het standaard onderhoud zoals olie/vloeistoffen en dergelijke gedaan. De camper komt met volledige onderhoud historie. Wij verkopen de camper ook met een aantal spullen erbij, zoals 2 mountainbike fietsen, keukenspullen, gereedschap, beddengoed etc. Dit hebben wij begin van de reis aangeschaft en laten we in de camper zitten. Hieronder hebben we informatie over de camper op een rijtje gezet:

Model: Ford E350
Jaartijd: 1997
Lengte: 24 feet (8 meter)
Aantal mijl: 70.000 mijl
Generator
3 accu’s
Zonnepaneel
Koelkast met apart vriezer vak
Geschikt voor 4 tot 6 mensen
Oven, 3 pits fornuis, magnetron
Airconditioning
Douche en wc
Nieuwe radio en speakers

Een camper op naam zetten in california is eenvoudig te doen. Het enige wat je nodig hebt is een adres om de papieren naar toe te sturen. Wij hebben een “clean title” op onze naam. Ook is verzekeren geen probleem.
      
Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten kunt u ons mailen.#1 - 15-05-2018, 07:07 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15