Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

ESTA vraagje; datums+ adres/contactpersoon nog niet bekend kan dat?

Discussie gestart

jupiler666

Hoi,

Eindelijk gaat het er volgend jaar april van komen....the big apple  :D
Na een tripje florida 7 jaar geleden is het al weer veel te lang geledendat we in the states waren maar toen was alles al geboekt toen ik mijn ESTA aan vroeg.

Nu zag ik bij United (weet ook niet of ik daar ga boeken hoor...alles ligt nog open) dat je het ESTA nummer bij de hand moest hebben  dus wil ik mn ESTA aanvragen maar ik heb omdat ik nog niets vast heb staat (ook datums niet...ligt aan de leukste prijs) geen adres van eerste verblijfplaats of contactpersoon....kan ik dan toch al een ESTA aanvragen of zal ik wachten tot ik tickets plus mn hotel heb geboekt???? :-\
#1 - 31-08-2018, 11:13 uur

Chris RTA

Dat adres is niet zo belangrijk. Als je ongeveer weet waar je denkt te gaan landen zoek je daar in de buurt een hotel en neem dat adres.
Mocht het dan toch nog een andere plaats/hotel zijn dan is er niemand die daar moeilijk over doet. Een ESTA is 2 jaar geldig en je kan er dus ook meerdere keren mee naar Amerika. Ook dan hoef je niet steeds het adres aan te passen naar de nieuwe lokatie van je tweede of derde reis.
#2 - 02-09-2018, 13:21 uur

Bakvet

Nu zag ik bij United (weet ook niet of ik daar ga boeken hoor... alles ligt nog open) dat je het ESTA nummer bij de hand moest hebben  dus wil ik m'n ESTA aanvragen... ).

Vreemd, ik heb een paar dagen geleden geboekt bij die firma. Er werd niet om een ESTA nummer gevraagd. Mijn huidige ESTA is tegen die tijd niet meer geldig en ik ga wachten tot een week of zes voor vertrek, dan pas vraag ik een nieuwe aan. Als je het eerder doet denken ze dat je geen echte hollander bent.
#3 - 03-09-2018, 19:41 uur

jhbechthum

Nu zag ik bij United (weet ook niet of ik daar ga boeken hoor...alles ligt nog open) dat je het ESTA nummer bij de hand moest hebben....
Op https://www.united.com/ual/en/us/fly/travel/destination/international.html#ESTAVisa lees ik:
Citaat
Prior to check-in for a flight to the U.S. or a connecting flight through the U.S., the U.S. Department of Homeland Security requires Visa Waiver Program travelers to obtain approval from the Electronic System for Travel Authorization (ESTA).
Je hoeft dus geen goedgekeurde ESTA te hebben als je boekt, maar uiteraard wel voordat je incheckt. Dat geldt overigens voor alle vliegtuigmaatschappijen.

Johan.
#4 - 04-09-2018, 21:21 uur
Bezocht: AL-AR-CO-FL-GA-HI-ID-MI-MS-NC-NE-NY-PA-SD-TN-UT-VA-WV-WY
2019: UT-AZ-NV-CA-GA-AL

amerva

gewoon bij verblijf unknown aanvinken
#5 - 05-09-2018, 02:03 uur

jupiler666

Oke...bedankt voor de tips...als het goed is boeken we zeer binnenkort maar dan wacht ik nog ff tot eind van jaar ongeveer tot het aanvragen dan :)
#6 - 09-09-2018, 09:37 uur

Wop

Hi,

Mocht je hulp nodig hebben bij je ESTA aanvraag, check dan even deze link: https://verenigdestaten.info/hulp-bij-uw-esta-aanvraag/
#7 - 12-09-2018, 14:19 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15