Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Garmin of TOMTOM gezocht

Discussie gestart

maryde

Over 14 dagen zijn we in Florida. Informatie gezocht over USA kaarten op "onze" Garmin? Misschien weet iemand wat ze kostren bij Walmart of heeft iemand er één in de aanbieding?  Of kan ik USA kaarten downloaden op de Garmin?
#1 - 30-11-2013, 13:29 uur

Pieter79

De Garmin die ik heb (uit 2005) kan uitgebreidt worden met nieuwe kaarten op updates van al geinstalleerde kaarten.
Ik geloof dat je nieuwe updates en kaarten via de Garmin site kunt downloaden.

Gr. Pieter
#2 - 30-11-2013, 16:00 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***8 Patents Granted*** (Update Feb-2021)

Old Faithful

Bij Waypoint, de specialisten in GPS met winkels in Notter, Moordrecht, Leek, Heerhugowaard en Vessem, kun je een (micro)SD met de kaarten van Noord Amerika (inclusief Canada) en Mexico kopen voor €75. De kaarten zijn niet aan één toestel gebonden, wel aan de geheugenkaart. Je kunt ze dus niet op een andere geheugenkaart zetten.
Op Garmin.com kun je het gratis programma Basecamp downloaden. Als je het toestel (of een kaartlezer) met de geheugenkaart met de computer verbindt, zie je de kaart in Basecamp en heb je daarmee een uitstekende routeplanner. De eerste keer even geduld hebben, want het duurt even voordat de kaart is ingelezen.

Succes en een fijne vakantie.
#3 - 30-11-2013, 22:19 uur
Groet,

Old Faithful

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15