Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

"val"van de Euro

Discussie gestart

petrix65

Hallo allemaal,

Even een vraag: de laatste weken is het nogal aan het rommelen met de Euro. Wij gaan in Juli voor 3 weken naar de VS en misschien valt het allemaal wel mee en stabiliseert het zich weer, maar stel dat de dollar t.o.v. de Euro flink duurder wordt, hoe zit het dan met de reissom? We hebben al wel een aanbetaling gedaan bij de reisorganisatie maar zouden pas over twee weken de rest (hoeven te) betalen. Is het nou zo dat dat bedrag dan flink hoger kan worden?
En als je nu betaalt, betaalt dan de reisorganisatie alle reserveringen meteen, zodat het tegen de huidige koers is of kun je dan alsnog een hoger bedrag achteraf moeten betalen?
#1 - 15-05-2010, 00:39 uurJohan

Meestal staat het in je voorwaarden  in hoeverre koerswijzigingen van invloed mogen zijn op het door jullie betaalde en nog openstaande deel van de reissom. Althans er vanuit gaande dat jullie in Nederland hebben geboekt en dus met euro's betalen. Als er niets wordt vermeld in de voorwaarden en de rekening is in euro's gemaakt dan is het niet jullie risico bij mijn weten en kan er niets veranderd worden. Dus onderzoek de voorwaarden!
#2 - 15-05-2010, 06:47 uur

Wop

Ja die dollar gaat hard...  :-\

Hij is en 4 dagen zeker 4 ct 'gezakt" ..

Ik denk dat ik maar alvast kaartjes ga bestellen voor in Florida...
#3 - 15-05-2010, 09:35 uur

petrix65

Bedankt voor de reacties. Ik heb vandaag toch ook maar even met onze reisorganisatie (Tioga) contact opgenomen en kreeg dit antwoord:

"Beste Peter,
 
Bedankt voor je mailtje. De prijzen blijven staan zoals deze op het moment van boeking zijn afgesproken. De schommelende dollarkoers is hier niet meer van invloed op."


Toch fijn om te weten, niet dan?  Nu de aswolk nog weg en we kunnen weer helemaal rustig gaan slapen >:D ;)
#4 - 18-05-2010, 01:06 uur
« Laatst bewerkt op: 18-05-2010, 01:09 uur door petrix65 »leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15