Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Arrestatie Warren Steed Jeffs

Discussie gestart

Verelle

Gezochte sekteleider opgepakt in VS

Uitgegeven: 29 augustus 2006 20:53

LOS ANGELES - De Amerikaanse politie heeft dinsdag een voortvluchtige sekteleider opgepakt die werd gezocht voor seksueel misbruik en verkrachting. De Amerikaanse federale recherche (FBI) had Warren Steed Jeffs in mei op de lijst van tien meest gezochte criminelen geplaatst.

Jeffs (50) is de zelfverklaarde profeet van de Fundamentalistische Heiligen der Laatste Dagen, een afgescheiden Mormoonse sekte die polygamie bedrijft. Hij werd gearresteerd nadat hij in zijn auto was aangehouden tijdens een routinecontrole van de politie in de Amerikaanse staat Nevada.


Jeffs' sekte is voortgekomen uit de religieuze groepering de Mormonen die eind 19e eeuw onder druk van Washington polygamie afschafte. Dat leidde plaatselijk tot afsplitsingen. De belangrijkste Mormoonse kerk is de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, die sektes als die van Jeffs niet erkent.
#1 - 30-08-2006, 01:01 uur
In april terug naar Amerika

bgroeneveld

Lekkere vent! 40 vrouwen en 60 kinderen. Zou eigenlijk geen stap moeten kunnen zetten omdat hij voortdurend uitgeput is.
#2 - 31-08-2006, 18:03 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15