Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Diploma's

Discussie gestart

Nick

Hallo,

Hier in Amsterdam werk ik bij een effectenbank. Ik ben eerst als data entry begonnen en na een jaar heb ik de fuctie vermogensbeheerder geworden, met een M.B.O niveau diploma.
Wie kan mij vertellen wat een Nederlandse M.B.O " Bedrijfsadministratief Medwerker" diploma waard is in de Verenigde Staten?
Is dat niks waard, gemiddeld of hoog?
Wie kan mij dat vertellen?

Ik hoop dat iemand mij dat kan vertellen.

Groet,

Nick.
#1 - 08-09-2002, 18:36 uur

pellemans

Ik weet niet wat MBO inhoudt. Als MBO een 4 jarige opleiding is, na de middelbare school (een soort HEAO zeg maar), dan komt het waarschijnlijk overeen met een college opleiding in de VS (bachelor's degree). Als het een tweejarige opleiding is, dan is het waarschijnlijk een assocoate degree.

Als je je diploma wilt gebruiken om een baan te vinden in de VS zul je het toch moeten laten vertalen en dan zat de betreffende school waar je je opgeeft besluiten hoeveel het waard is. Het helpt als je het vakkenpakket en cijferlijst erbij hebt, ook vertaalt. Een (Engelstalige) verklaring van de school over wat MBO inhoudt is misschien ook handig.

-Peter
#2 - 18-09-2002, 15:47 uur

Nick

Hallo,

Dank je wel voor je reaktie.

Ik heb mijn diploma's, cijferlijsten enz. laten vertalen..de officiele vertaalster is nog bezig.
Ik heb een M.E.A.O diploma die ik in 2 en een half jaar heb afgerond.
#3 - 23-09-2002, 20:13 uur

dutchgirl

H.b.o = Bachelor degree
#4 - 01-06-2004, 15:01 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15