Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Directeur 013 komt om door uitdroging in Joshua Tree NP

Discussie gestart

Yessica

Weer een triest verhaal dit.
De directeur (en zijn vriendin) van concertzaal 013 in Tilburg is omgekomen in Joshua Tree NP door uitdroging. Waarschijnlijk zijn ze na autopech rond gaan lopen en dan ook nog afzonderlijk van elkaar. Er wordt gesproken dat ze met een gewone auto de verharde weg zijn afgereden die eigenlijk alleen geschikt is voor SUV's, maar aangezien dat niet bevestigd is wil ik daar niet over oordelen, maar het kan wel een wijze les zijn voor de reizigers onder ons die ook een heet gebied gaan bezoeken. Het is altijd beter voorbereid te zijn op dit soort onvoorziene dingen en om waarschuwingen vooral niet in de wind te slaan!

Hier het krantenartikel
#1 - 25-08-2011, 18:29 uurMrjn

Zij en hun auto zijn gevonden op een onverharde weg, waarvan de NPS meldt dat je die met een 4WD moet rijden. Het schijnt een Dodge Charger geweest te zijn.

filmpje
#2 - 25-08-2011, 18:38 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15