Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Disney filmpje moet toerist in VS mild stemmen

Discussie gestart

Yessica

Filmpje moet toerist in VS mild stemmen
23 oktober 2007, 14:10 

WASHINGTON (ANP) - In een poging meer buitenlandse toeristen naar de Verenigde Staten te lokken, hebben de federale overheid en Walt Disney de handen ineengeslagen.

Een door Disney geproduceerd kort filmpje dat onder meer wordt vertoond in de aankomsthallen van internationale vliegvelden in de VS, moet de arriverende reizigers op vrolijke toon welkom heten en vooral mild stemmen.

Sinds de aanslagen van 11 september hebben de Amerikaanse toerismebranche maar ook reizigers naar de VS weinig reden tot lachen. Het aantal mensen dat naar het land op vakantie gaat, is gedaald met 17 procent. De mensen die toch gaan, zien zich geconfronteerd met zeer scherpe veiligheidsmaatregelen, lange wachtrijen en onbeschoft douanepersoneel.

,,De gelegenheid om een eerste goede indruk achter te laten bij buitenlandse bezoekers is het grootst tijdens de eerste honderd stappen als ze uit het vliegtuig komen'', stelt directielid Jay Rasulo van Walt Disney Parks en Resorts in de krant Washington Times van dinsdag. Volgens de toeristenbranche zijn de aangescherpte maatregelen noodzakelijk maar worden ze onvoldoende vergezeld door vriendelijkheid of uitleg.


Onbeschoft douanepersoneel, how true!  ;D

#1 - 23-10-2007, 15:08 uurmafo

Ik begrijp echt de irritatie niet van al die mensen bij de Douane, het begint al als ze horen dat ze hun schoenen en riem uit moeten. Dan gaan ze ook nog eens over de meest vreemde zaken in discussie. Terwijl het naar mijn idee heel simpel is gewoon antwoord geven op de vragen die gesteld zijn en zeker geen onnodige vragen stellen als je in soms erg lange rijen voor de douane staat. Als je vragen hebt stel die dan voor je in de rij gaat staan aan een van de medewerkers van of de luchtvaartmaatschappij of de douane die er eigenlijk altijd rondlopen.

Dan is de doortocht bij de Douane een stuk prettiger en kan je vakantie echt beginnen.
#2 - 23-10-2007, 19:46 uur

thieske

Inderdaad.

We willen ook allemaal geen belasting betalen en toch doen we het. Sommige plicthmatige zaken horen er nu eenmaal bij.
#3 - 25-10-2007, 12:44 uur
For Boston, For Boston, We sing our proud refrain

Bakvet

Volgens mij, als je ergens langer dan tien minuten in de rij moet staan, is het namelijk gewoon kloterig georganiseerd. Dus ik begrijp die irritatie soms wel.
#4 - 27-10-2007, 12:44 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15