Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Algemeen => Algemene discussie => Topic gestart door: Berko op 24-11-2002, 16:18 uur

Titel: Goedkoop vliegticket Las Vegas
Bericht door: Berko op 24-11-2002, 16:18 uur
Een vriendin en ik hebben vanmorgen het geweldige idee gekregen om op 11 december naar Vegas te gaan voor 5 dagen. Nu wil ik natuurlijk als rasechte Nederlander niet teveel betalen. We hoeven geen luxe als we maar vliegen en slapen. Wie weet er iets??? :-*
Titel: Re:Goedkoop vliegticket Las Vegas
Bericht door: dutchgirl op 01-06-2004, 14:57 uur
Wij (in amerika) boeken onze vluchten altijd bij www.travelocity.com

je kan met je visakaart betalen en je krijgt dan een E-ticket. Dat betekent dat je naar de balie van de luchtmaatschappij  gaat op het vliegveld en laat je paspoort zien. Je krijgt daar dan je ticket en zo is dat ook terug.. Lekker handig.. Geen zorgen over het verliezen van je ticket.

Dutchgirl
Titel: Re:Goedkoop vliegticket Las Vegas
Bericht door: Chiefram op 06-06-2004, 11:28 uur
Hallo Berko,

Je kunt inderdaad het best ruim van te voren zoveel mogelijk online vliegticket-aanbieders raadplegen om de allergoedkoopste er uit te halen. Ook als sommige aanbieders niets online hebben staan, kun je ze een e-mailtje sturen en vragen of er geen speciale aanbiedingen zijn, omdat de prijzen voor jou nog te hoog zijn.

Dit lukt ons ook vaak en scheelt toch al snel honderden euro's per persoon! (Anders kunnen wij ook niet meerdere keren per jaar op en neer vliegen van en naar de US).

Wij betalen gemiddeld 250,- euro voor een vlucht Amsterdam - Los Angeles, CA, echter wel met een tussenlanding, maar ach... even de benen strekken op een luchthaven en wat eten en drinken is ook wel lekker na al die vlieg-uren.
(Ja, wij vliegen ALTIJD buiten het hoogsezoen om, scheelt aanzienlijk).

Bel ook eens de lokale reisburo's af, die hebben soms ook hele speciale tarieven.

Succes!