Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Wij 3 studenten zoeken artikelen uit de NYT. Wie helpt?

Discussie gestart

Utrecht

Hallo,
Zijn er mensen die ons kunnen helpen?
Wij zijn drie studenten van de universiteit van Utrecht en we zijn bezig met een onderzoek. Dit gaat over de berichtgeving van Nederlandse en Amerikaanse kranten (liefs NY-times, maar andere Amerikaanse kranten zijn ook welkom) over de affaire Lubbers.
Nu vroegen wij ons af of er mensen zijn die in Amerika wonen en een krant (nog) hebben waarin artikelen staan over deze affaire.
Wij zouden er heel erg mee geholpen zijn als iemand een (of meerdere)artikelen zou kunnen mailen. Ook de lezersreacties uit de New York Times zijn welkom
Alvast Bedankt!

nienkehers@hotmail.com

#1 - 03-06-2004, 10:42 uur

roonlimburg

De meeste Amerikaanse kranten zijn ook op internet te vinden, voor de NYT moet je je wel aanmelden, hun website is: www.nytimes.com
#2 - 17-06-2004, 13:48 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15