Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Help!

Discussie gestart

Johan

Frank,

Ben wel erg benieuwd of hier nog nieuwe ontwikkelingen zijn met betrekking tot de door jou gestelde vraag en situatie?

#16 - 27-05-2010, 04:29 uur

Frank1985

Hoi Johan,

de jongen waarbij de auto daadwerkelijk op de naam stond (ex-collega van een vriend zeg maar) en ik (bestuurder en contactpersoon wat betreft deze zaak) hebben al enkele maanden niets meer vernomen van de belangenbehartigers van Dollar Car Rental (even afkloppen), geen e-mail en geen post. Dus hopelijk blijft dit zo en hoeven we niet het bedrag van $2100 op te hoesten waar ik dan weer achteraan had gemoeten i.v.m. de bijdrage van de andere inzittenden.

Wel vraag ik me af of we nu op een soort van 'blacklist' staan -zowiezo bij Dollar Car Rental denk ik- maar mogelijk ook bij andere verhuurmaatschappijen? Ik vraag me ook af of W. (de huurder) hier problemen mee krijgt wanneer hij weer is de VS binnen gaat. Ik weet ook dat het afhandelen van dit soort zaken vaak vele maanden in beslag neemt dus helemaal zeker ben ik er nog niet van. We wachten af, bedankt voor de info en interesse!

Frank
#17 - 27-05-2010, 13:36 uur

Johan

Jij bedankt om ons op de hoogte te houden!
Dit zijn dingen die volgens mijn wel vaker kunnen gebeuren dus dan is het prettig als forumleden hun ervaringen en ook het vervolg vermelden.

Ben in ieder geval benieuwd dus bij nieuwe ontwikkelingen hoor ik het graag.


#18 - 27-05-2010, 13:42 uur

djengo

Hoi Frank,
 Hopen maar dat het goed komt.Gelukkig gaat het alleen maar om blikschade.....   Ik denk niet dat het met leeftijd te maken heeft, iedereen doet wel eens iets wat achteraf gezien niet zo slim is. :(
#19 - 02-08-2010, 11:50 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15