Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

helemaal geen elektrischiteit mee naar Amerika???

Discussie gestart

durske

En daar ben ik weer,

Ja ik zit nog vol vragen.. (als het te veel word, laat het dan gerust weten)
We hebben dus plannen om naar Texas te verhuizen, maar nu hebben ze me verteld dan ik helemaal niks aan elektrisiteit mee kan nemen?!?!
Dus geen wasmachine, tv, playstation, waterbed dvd speler en ga zo maar door (want wat heb je toch veel stroom in huis)
Is er helemaal geen manier om bepaalde dingen mee te nemen?? zo oud zijn de spullen nog niet :(  wasmachine ok, maar net als een tv of dvd speler of de playstation, en ik heb bv een koffieautomaat..
ben benieuwd..
groetjes Durske.
#1 - 04-09-2007, 22:05 uur

Mr-Leo

Je kunt beter alles verkopen. In de US heb je 110 volt en in NL 230 volt. Misschien dat je playstation een voeding heeft die zowel op 110 als 230 werkt maar dan zit je nog met de tv standaard (PAL en NTSC) zodat hij misschien niet werkt op een tv daar. En je tv van hier werkt dus weer niet vanwege het voltage.

Je kunt natuurlijk allemaal omvormers gaan kopen maar de meeste apparaten zijn in de VS veel goedkoper (helemaal met de huidge koers) en volgens mij kan het gewoon niet uit als je ook meerekent dat je huidige apparaten niet gratis in de VS komen.

Dus zet alles op marktplaats en koop alles nieuw in de VS!
#2 - 04-09-2007, 22:36 uur

Chiefram

Op onze komputers na (NIET de beeldschermen!!!), hebben wij alles waar ook maar twee draadjes uitkomen in Nederland verkocht en hier nieuw gekocht. Komputers hebben aan de achterzijde een switch zitten die je op 110V kunt zetten. Je moet in Amerika dan wel even een nieuwe stroomkabel kopen, zodat deze in het Amerikaanse stopkontakt past.

Natuurlijk kun je sommige dingen wel meenemen, maar om nou overal stroomomvormers tussen te gaan plaatsen is ook wat. Maar dat is een keus zie je zelf maakt. Een wasmachine en/of droger zal ik zo wie zo niet meenemen, hahahaha... Wat denk je dat dat aan transport kost!!! Daarnaast zullen de Amerikanen zich helemaal rot lachen om de kleine wasmachines die wij in Nederland hebben, hahaha... dat is echt geen gezicht. Wasmachines in Amerika zijn helemaal niet duur. Als je je wasmachines in Nederland verkoopt en de transportkosten hiervan uitspraart, dan durf ik te wedden dat je nog geld over houdt als je in Amerika een nieuwe koopt.
#3 - 05-09-2007, 05:34 uur

PetraVS

Het enige, dat ik altijd hoor, dat Nederlanders hierheen meenemen, zijn persoonlijke electronica.  Zoals Martin al schreef, computers, maar ook tv's (om eventuele PALS videos of dvds af te spelen) en dvd spelers.  Verder niet.  Keukenapparaten zijn hier helemaal niet duur.
#4 - 05-09-2007, 16:37 uur

petratimmer

Wij hebben alleen computer, laptop , printer en wat kleine dingen meegenomen. Bv oplaatbare schroefmachine. Mijn blender in de omvormer was net een slak. Niks mee te beginnen. Bovendien zijn die omvormers erg duur en vrij snel stuk. Ze kosten ook ruim $35. Hier tenminste. Als deze nu weer stuk gaat mik ik de printer met omvormer en al de deur uit.

gr petra#5 - 06-09-2007, 05:15 uur

hollandranch

Wij hadden dus ook alles verkocht en wat blijkt later, hier in Amerika kennen ze ook 230 Volt, sterker nog zit gewoon in elk huis, de wasdroger draait op 230 Volt. Onze hookups op de camping hebben 30 amp 110 V en 50 amp 230 Volt aansluitingen, dus je zou in principe gewoon alles kunnen draaien maar helaas vreten de grote apparaten zoals de airco teveel amperage, dus weinig ruimte voor meer maar je kan wel meer amperage kopen bij je electriciteits bedrijf. In theorie werkt dit in depraktijk zal je wel te maken hebben met andere verschillen. Video's en DVD's werken helaas niet in Amerikaanse spelers, dus een paar omvormers is handig.
#6 - 06-09-2007, 06:32 uur

Willem goes Miami


Wel leuk is dat de goedkoopste DVD speler thuis 110/230v is en schakelbaar tussen PAL/NTSC. Computers e.d. zijn vaak omschakelbaar.
Gewoon effe op het kassie kijken en eventueel een ander kabeltje erin.
#7 - 06-09-2007, 06:38 uur
Florida here we come, of toch naar Denver of Winston

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15