Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Ik wil trouwen in Connecticut, wat moet ik hebben/weten ?

Discussie gestart

Sjaak

Hallo allemaal,

Mijn vriendin en ik hebben besloten om te trouwen in haar staat Connecticut. Nou ben ik wezen googlen maar behalve de website http://www.wedalert.com/content/articles/married_ct.asp ben ik bar weinig informatie tegengekomen.

Wat ik wil weten is of het ten eerste zomaar kan, en ten tweede wat ik nodig heb (documenten en dergelijke?) en moet weten voordat ik de volgende keer op het vliegtuig stap. Misschien is het handig om er bij te vertellen dat het ons puur gaat om het feit dat we als getrouwd geregistreerd staan, we zijn niet van plan om een feest of bijeenkomst of wat dan ook te organiseren.

Alvast bedankt, vriendelijke groet,

Sjaak
#1 - 22-02-2010, 16:50 uur

hdeweert

Hallo Sjaak
Lees over dit onderwerp de div. topics op het forum eens door of lees hierover op de bij het forum behorende website van usa4all.
http://verenigdestaten.info/alginfo/trouwen.html

verder kun je natuurlijk veel info vinden op de site ven de ambasade.
http://thehague.usembassy.gov/
succes
Harm
#2 - 22-02-2010, 17:23 uur

Sjaak

Bedankt voor het antwoord! Ik kom er trouwens zojuist achter dat ik dit in het onderdeel 'reizen' heb geplaatst. Mijn excuses!
#3 - 22-02-2010, 21:14 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15