Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

national museum in Ohio

Discussie gestart

thornberrys

Heeft er ooit al eens iemand een bezoek gebracht aan het nationalmuseum us air force in Ohio

http://www.nationalmuseum.af.mil/

Als ik de site zo eens bekijk lijkt het me wel enorm spectaculair.  Ik had ooit eens ergens gelezen dat je daar de dubbelganger van de airfoce one kon bezoeken.


#1 - 24-10-2006, 01:09 uur

Elsie Luvs USA

Ben eens een kijkje gaan nemen. Lijkt me wel interessant. Volgens dat ik kan lezen kan je Air Force One toch wel binnenin gaan bekijken. Het je link naar mijn vriend doorgestuurd, die gaat het zeker interessant vinden.

Zo heb je ook het Aerospace museum in San Diego (Balboa Park). Daar zijn we dit jaar geweest. Ook best wel interessant. Zowel vliegtuigen van tijdens de oorlog als vroegere commerciŽle lijnvliegtuigen, de kleding die vroeger door de stewardessen werd gedragen en ook een stukje ruimtevaart met natuurlijk Armstrong die niet mag ontbreken...  2006-01
#2 - 24-10-2006, 20:53 uur

markro

Heeft er ooit al eens iemand een bezoek gebracht aan het nationalmuseum us air force in Ohio

http://www.nationalmuseum.af.mil/

Als ik de site zo eens bekijk lijkt het me wel enorm spectaculair.  Ik had ooit eens ergens gelezen dat je daar de dubbelganger van de airfoce one kon bezoeken.
In Dayton, Ohio heb ik een aantal jaar geleden het Air Force Museum bezocht, zie http://www.nationalmuseum.af.mil/visit/ en http://www.afmuseum.com/
Bijzonder imposant, gigantisch grote hallen met de meest uiteenlopende vliegtuigen en buiten staan er ook nog een aantal opgesteld.
Daar kan je wel een paar uur rondlopen als je belangstelling voor de vliegerij hebt. Ik kan mij niet meer herinneren of er een air-force-one of een kopie staat.
#3 - 25-12-2006, 10:30 uur
reisverslagen en foto's van onze reizen http://www.dutchmarco.com

pw.van.andel@hccne

Dit National Air Force vliegtuig museum is gigantisch. De halve collectie is uitgeleend aan dozijnen kleine musea en dan nog hebben ze teveel. 
>dubbelganger van de airfoce one kon bezoeken.
Elk vliegtuig met een "actieve" president aan boord krijgt de radioroepnaam Air Force One (de helicopter heet Marine One) en er zijn dus tientallen voormalige Air Force One toestellen. Een aantal staan on display in de US. Dus verwacht in Dayton,OH geen 747 maar een Constellation. Andere Air Force One's (uit blote hoofd) in Seattle,WA (707) Tucson,AZ,  Ogden,UT en er zullen er nog wel meer staan.
Als je toch in de buurt bent, om de hoek in: Wapakoneta,OH is het Neil Armstrong Air & Space Mus.     

#4 - 25-12-2006, 14:31 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15