Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Ons reisverslag voor juli/aug 2007 (Zuidwesten)

Discussie gestart

jerbia

Nieuw!
Het duurt nog wel eventjes voordat we weer in de States zijn maar ik heb  alvast een site gemaakt waarop we in juli/aug ons reisverslag gaan bijhouden.  cheer cheerb

http://www.bvisible.nl

Bianca
#1 - 27-01-2007, 02:33 uur
« Laatst bewerkt op: 01-09-2007, 01:45 uur door jerbia »

Ruud2004

Nou, dat beloofd nog wat.  Site ziet er nu al geweldig uit.

Suc6
#2 - 27-01-2007, 19:36 uur
Kijk eens op onze reisverslagen http://ruud2004.com/

allard

Ik zie dat jullie in Las Vegas voor Hooters gekozen hebt. Het ligt aan de strip en dicht bij de luchthaven. Verder hebben ze een gunstige kamerprijs. Ik had het ook wel willen boeken. Astrid is echter bang dat er vooral een 'bepaald' publiek rondloopt. Klopt dat of is het een hotel als alle andere in Las Vegas.

Allard
#3 - 28-01-2007, 19:03 uur

jerbia

Mijn man heeft er in september ook een nacht geslapen en volgens hem is het een goed hotel dat inderdaad gunstig gelegen is. Het hotel is nog niet zolang geleden overgenomen door Hooters dus ook de inrichting is nog vrij nieuw. Het publiek is er niet anders en er logeren ook gewoon gezinnen met (kleine) kinderen. Voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, wij betalen 59 dollar per nacht.

Bianca
#4 - 28-01-2007, 19:17 uur

allard

Voor midweeks juli kan er nog wel $10 per nacht vanaf volgens travelworm. Verder heb ik me een beetje laten leiden  door deze beschrijving: http://www.cheapovegas.com/vegas_casino_full.php?hotel_id=1045 Dat is iets van het kan slechter maar het kan het kan ook beter.

Andere vraag: Wat vinden jullie zo aantrekkelijk aan Sedona om er twee nachten te blijven?

Allard
#5 - 28-01-2007, 23:06 uur

jerbia

Wij konden op de site van Hooters ook een standard room boeken voor 49 dollar, maar we hebben gekozen voor een "upgraded" room.

Wij rijden van Blythe via de 89 (via Prescott en Jerome) naar Sedona en niet via Phoenix. Dit betekent dat we pas laat in de middag in Sedona arriveren. We willen graag Montezuma's Castle en Montezuma's well gaan bekijken en de kinderen willen ook graag naar Slide Rock State Park. Het leek ons dus beter om 2 nachten te boeken. Volgens een kennis van ons is de omgeving van Sedona prachtig dus daar gaan we dan ook van uit.
#6 - 29-01-2007, 00:07 uur
« Laatst bewerkt op: 29-01-2007, 00:10 uur door jerbia »

allard

Wij hebben Sedona sep 92 bezocht aan het einde van een drie-weekse reis door het zuidwesten. (Onze eerste in de USA). Na zoveel hoogtepunten raak je dan wat verzadigd zodat Sedona niet zo veel indruk meer kon maken. Het meest indrukwekkende van de route Flagstaff - Gila Bend worden dan de Saguaro's in de Sonara Desert. Tot dan toe alleen maar op westerns gezien. Misschien is het voor ons goed om ook Sedona weer eens te bezoeken maar dan aan het begin van de reis. De klim van bijna 600 meter naar Bear Mountain in de Red Rock Wilderness is een goede oefening voor de twee (gedeeltelijke) afdalingen in de Grand Canyon die we van plan zijn te gaan doen.
Nog een vraag: Heb je nog overwogen om Meteor Crater te bezoeken? Misschien niet meer dan een groot gat in de grond maar toch een uniek fenomeen dat je nergens anders op aarde aan zult treffen. En als je dan toch dicht in de buurt bent.....
Allard.
#7 - 30-01-2007, 19:18 uur

jerbia

Ik kan me voorstellen dat na 3 weken natuurschoon Sedona misschien wat minder indruk maakt. Voor ons wordt dit de eerste keer dat we gaan rondreizen door het Zuidwesten en Sedona zit bij ons inderdaad aan het begin van de reis. Vanaf Sedona is Meteor Crater 3 uur heen en weer rijden en we weten eigenlijk niet of dat de moeite waard is. We realiseren ons dat we keuzes moeten maken. We hebben de route vastgelegd aan de hand van informatie uit boeken, dit forum en verhalen van anderen die al eens in het Zuidwesten zijn geweest. We hebben 24 dagen maar eigenlijk hebben we het gevoel dat dat nog veel te weinig is, er is zoveel te zien en te doen. Ik had bijv. ook graag Moab en Mesa Verde in de route gehad maar dan wordt het allemaal zo krap. Eťn ding weten we nu in ieder geval al zeker: dit wordt onze eerste reis naar het Zuidwesten, maar zeker niet de laatste!

Die foto van Meteor Crater is trouwens prachtig!
#8 - 30-01-2007, 19:57 uur

allard

Indien je die mogelijkheid hebt is het goed je op die eerste reis eens goed te kunnen oriŽnteren. De tweede en evt. volgende reizen kan je dan veel gerichter plannen. Wat ik goed vind aan jullie schema is dat je ook de tijd neemt om vakantie te houden. Als ik zo eens naar vele andere schema's kijk dan denk ik tja, het is toch jammer om van meer dan helft van je vakantiedagen nagenoeg volledige reis dagen te maken waarbij je alleen nog maar snel een viewpointje kunt doen.
Alvast veel plezier toegewenst op jullie reis, Allard
#9 - 30-01-2007, 20:58 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15