Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Algemeen => Algemene discussie => Topic gestart door: usa4all op 20-12-2013, 17:44 uur

Titel: Tariefsverhoging bij onder meer Delta / KLM.
Bericht door: usa4all op 20-12-2013, 17:44 uur
Tariefsverhoging bij onder meer Delta / KLM. Zie onderstaande correspondentie van een reisaanbieder. Heeft u al geboekt en nog niet alles voldaan? Check bij uw reisaanbieder of dit ook voor u geldt!

*************************************************************

KLM heeft kort geleden laten weten dat men hun tarieven voor de VS en Canada gaat verhogen. Wij hebben hier uiteraard tegen geprotesteerd, maar men blijft bij het besluit. De verhoging geldt ook voor reeds geboekte tickets.

We willen graag benadrukken dat we deze gang van zaken betreuren en zelfs kwalijk vinden. Feit is echter dat luchtvaartmaatschappijen zich dit permitteren.

Wat betekent dit voor uw boeking?

De verhoging is voor u in totaal 38,50 euro per persoon.

Kunt u deze verhoging voorkomen?

Ja, KLM heeft ons tot 4 januari 2014 de tijd gegeven om tickets nog voor de oude prijs uit te geven.

Wat moet u dan doen?

Als u zorgt dat het nog niet betaalde gedeelte van de vliegtickets uiterlijk 31 december 2013 bij ons binnen is, geven wij uw tickets uit en blijft de prijs zoals die was.

 
Titel: Re: Tariefsverhoging bij onder meer Delta / KLM.
Bericht door: Pieter79 op 20-12-2013, 21:32 uur
Dit is een reden om direct bij de luchtvaartmaatschappij online te boeken.
Geen hidden fees en geen reisburo dat je een oor wil aannaaien.

Gr. Pieter
Titel: Re: Tariefsverhoging bij onder meer Delta / KLM.
Bericht door: hdeweert op 21-12-2013, 17:34 uur
Je word door niemand een oor aangenaaid, misschien door de vliegmaatschappij, want die verhoogd de prijs van het ticket. Als dit ticket nog niet betaald is heb je nog geen ticket ontvangen cq betaald. Een verhoging van de ticketprijs zul je dan alsnog moeten betalen. Als het ticket al volledig betaald is zul je geen verhoging krijgen. dus alle tickets die voledig betaald zijn voor 4 jan hoeven niets bij te betalen. koop je na deze datum een ticket dan is deze dus euro 38.50 duurder.
Heb je dus bij een reisburea geboekt, en nog niet de voledige reiszom betaald dan zit je met een verhoging, behalve als je de volledige reissom betaald hebt.