Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Tweede huis kopen in Florida

Discussie gestart

michi051

Graag zou ik met mijn vader een (tweede)  woning willen kopen in Florida.

Nu wil ik in de zomer naar de VS gaan om daar een geschikt huis te zoeken.

Nu heb ik een paar vragen waarop ik geen antwoord kan vinden op het internet.

Wat zijn de bijkomende kosten boven op de aankoopprijs? Zoiets als overdrachtsbelasting of moet er een andere tax betaald worden?

Hoe maak ik het geld over naar de VS? Normaal gesproken kun je 10.000$ vrij invoeren maar hoe zit het als het om een bedrag van 200.000,- dollar gaat moet men dan een soort van import tax betalen.

Alvast bedankt voor de reacties
#1 - 23-11-2007, 15:56 uur

bgroeneveld

Een goede makelaar of real estate agent in Florida moet daarover informatie kunnen geven. Zoek er een paar op via het internet en stuur ze een e-mail. Kun je meteen nagaan of ze bereid zijn om wat moeite voor je te doen.

Maar waarom in vredesnaam een tweede huis kopen? Je kunt er volgens mij makkelijk genoeg wat huren voor die paar weken dat je Florida kunt bezoeken. En dat spaart je een hoop kopzorgen, want immigreren op basis van een gekocht huis kan niet en je blijft dus altijd afhankelijk van de goede wil van de immigratiemensen op het vliegveld, die elke keer kunnen bepalen of je wel of niet het land in komt.

Er was hier laatst een geval van een Canadees echtpaar, op leeftijd, zo rond de 70. Zij werden bij de grens tegen gehouden, omdat ze wat gereedschap in de auto hadden liggen. Immigratie bepaalde dat dat betekende dat ze hier in de VS kwamen werken en daar hadden ze niet het goede visum voor. Het feit dat ze al jaren zonder problemen naar hun huis in Florida waren getrokken in de winter, baatte niet.

#2 - 23-11-2007, 19:55 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15