Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Wij zijn op zoek naar co-founders voor ons bedrijf hier in Amerika

Discussie gestart

mvdherik

Wij zijn op zoek naar co-founders voor een bedrijf dat we hier in Amerika willen oprichten. Degene die mede-oprichter zou worden heeft de keuze om of zelf in de VS te komen wonen, of in NL te blijven en alleen voor langere tijden hier naartoe te komen, of slechts te investeren en gewoon in Nederland te blijven.
Het is voor een ieder die graag naar de VS zou willen verhuizen maar niet precies weet hoe, een perfecte/snelle/goede oplossing om een verblijfsvergunning te krijgen.
Korte omschrijving van het bedrijf dat we gaan opzetten, het heet FullCircle (www.fullo.io), het is een combinatie van GoFundMe en YouTube. Gebruikers kunnen hun video met verzoek plaatsen, maar ze mogen niet om geld vragen. Volgens het Pay it Forward principe. Ben je geďnteresseerd om meer te weten, dan hoor ik graag van je!
#1 - 16-11-2016, 18:04 uur

Wop

Hoi Manon,

Hoe kan je zo makkelijk stellen dat men via deze weg een verblijfsvergunning kan krijgen?
#2 - 16-11-2016, 20:31 uur

Big_mo

Je zit in Illinois zie ik? Waar in Illinois. Mocht je toevallig aan staande vrijdag naar de DutchClub borrel gaan, laat me even weten kunnen we vanalles bespreken met betrekking tot je bedrijf hier in de VS.
- Edit je zit in Arlington Hights dan ben je zelfs een buurman / vrouw van mij..... Ik zou je adviseren eerst wat aan je website te gaan doen, ouderwets HTML is een grote nono in deze tijd.
#3 - 17-11-2016, 17:12 uur
« Laatst bewerkt op: 17-11-2016, 17:15 uur door Big_mo »

Big_mo

http://patch.com/illinois/arlingtonheights/fullcircle-marketplace-help-where-everyone-may-ask-help-anyone-can-offer-help

“Giving and helping others finally has a ‘face’. Instead of donating money to a crowd-funding site where you never know for sure if it is being used for what they claim is was intended for, people see who they help. With FullCircle helping others is more fulfilling!”

Denk dat je nog wel wat aan je marketing te doen hebt iig!

#4 - 18-11-2016, 17:23 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15