Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Wapens en Amerika. De verdeeldheid in de Verenigde Staten is groot!

Discussie gestart

usa4all

Wapens en Amerika. De verdeeldheid in de Verenigde Staten is groot! Terwijl CaliforniŽ verbiedt staat Texas toe..

http://www.verenigdestaten.info/wapenbezit-op-scholen-verboden-in-californie-texas-staat-toe/
#1 - 12-10-2015, 18:21 uur
USA4ALL brengt Amerika dichterbij Nederland!

Word lid van USA4ALL op Facebook!

Mississippi


Het is best lastig om je voor te stellen hoe bijvoorbeeld in Texas een shooting a la Trump gaat verlopen......
Stel: iedereen loopt gewapend rond in een school, bioscoop of mall. Er komt daar een 'schutter' met kwade bedoelingen binnenlopen die zijn wapen(s) tevoorschijn haalt en begint met schieten.

Als dan iemand besluit om dat te stoppen door op zijn beurt op die 'schutter' te schieten, dan is diegene zelf ook een 'schutter' die volgens anderen moet worden uitgeschakeld. Hoe voorkom je dan een ketting-reaktie waarbij iedereen op iedereen schiet omdat niemand meer weet wie 'begonnen' was.
 :(

#2 - 12-10-2015, 20:20 uur

Pieter79

Het is allemaal een beetje uit verband gerukt met al die wetten. Ten eerste zal iemand die zoiets zieks in zijn hoofd haalt nooit en te nimmer door een wet gestopt worden. De enigen die je met die wetten een 'crimineel' en weerloos maakt zijn diegenen die een CCW hebben om een vuurwapen op zak te dragen.

Ik ben pas bereidt om mijn recht om een wapen te dragen op te geven als de overheid garant kan staan dat er geen idioten meer rondlopen die in het wilde om zich heen beginnen te knallen. Zolang dat het geval is wens ik de keus en mogelijkheid te hebben om ook een wapen op zak te dragen.

Daarnaast hebben we het hier over gemiddeld niet meer dan 40 (??) doden op jaarbasis. Ja, je wil niet dat jezelf of je familie iets overkomt, maar realistisch gesproken is de kans op het winnen van de loterij groter dan dat je slachtoffer wordt van een mass shooting. Deelnemen aan het verkeer, klussen in huis, of werken geven je velen malen een grotere kans om om te komen. En dat met meer dan 100 miljoen vuurwapens.

Obama is gefocust op een non-issue, en maakt na een incident misbruik van situatie om zijn waardeloze beleid er door te drukken.


Gr. Pieter
#3 - 12-10-2015, 22:59 uur
"I pledge allegiance to the flag of the United States of America and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Inventor ***9 Patents Granted*** (Update Oct-2023)

Skydriver

#4 - 13-10-2015, 09:39 uur
The USA....What else?

Mississippi

..... iemand die zoiets zieks in zijn hoofd haalt nooit en te nimmer door een wet gestopt worden....

Helemaal mee eens ! Wat mij betreft mag hier in plaats van "wet" ook "wapen" staan.


Ik ben pas bereid om mijn recht om een wapen te dragen op te geven als de overheid garant kan staan dat er geen idioten meer rondlopen die in het wilde om zich heen beginnen te knallen.

Het moeilijke punt is: Er lopen altijd idioten rond die net als wij het recht hebben om een wapen te dragen.#5 - 13-10-2015, 19:20 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15