Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

Clinton v. Giuliani in 2008?

Discussie gestart

persianBrit

Dat kan jouw voorkeur zijn, maar volgens mij heeft Hilary geen schijn van kans.  Te veel "baggage".  Het laatste, dat de Democraten nu nodig hebben is iemand, die al een heel controversieel politiek verleden heeft.  Ze hebben iemand nodig, die in alle lagen van de bevolking aansluiting vindt.  Hilary is dat niet.  Geef mij maar iemand als Mark Warner (hopelijk gaat hij ervoor).  Hij heeft als Democraat het conservatieve Virginia veroverd, van het rood in het zwart gebracht en had aan 75% approval rate als goeverneur.   Er zijn er vast meer als Mark, maar Hilary is te controversieel.  Hopelijk wordt er in 2008 een kandidaat naar voren geschoven, die ook de middenmoot aanspreekt en Hilary is dat niet!

Maar zou het dan niet kunnen dat Hilary juist door haar "baggage" en de media-aandacht die erop zal volgen als ze gekozen wordt (het wordt immers de eerste vrouwelijke president)de harten van velen zou kunnen veroveren die op zoek zijn naar een beetje sensatie in de Amerikaanse politiek?? -daarmee doel ik dus dat velen voor haar zouden stemmen? (ps.. het is maar een stelling...)  ;)
#16 - 30-01-2006, 10:42 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15