Amerika Forum - USA 4 ALL - Informatie

Amerika forum door USA4ALL!

Amerika Vakantie Routes en hulp bij uw planning. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor andere Amerikaans gerelateerde vragen over de Verenigde Staten van Amerika!
Als u zich registreert als lid, ziet u minder advertenties! Bovendien ziet u meer onderwerpen, zoals bijv. voorgestelde routeopties en krijgt u toegang tot de veel gestelde vragen. Bij aanmelding heeft u geen last meer van dit bericht.

High crimes en misdemeanors

Discussie gestart

Antal

Dat gaat lekker met de republikeinen in Washington. Eerst laat het Witte Huis de indentiteit van een C.I.A. agente lekken voor hun eigen gewin (strafbaar), vervolgens staat Bill Frisk (de Senate Majority leader) in het beklaagdenbankje voor handelen in aandelen met voorkennis (strafbaar)en nu is Tom Delay (de House majority leader) het haasje wegens oneigenlijk gebruik van campagnegeld (strafbaar). O.k. van die laatste twee is nog niets bewezen maar echt fijn is het allemaal niet.

Toen Clinton zijn broek liet zakken in de Oval office was het huis te klein en schreeuwde iedereen om impeachment. Mij benieuwen hoe de republikeinen hier uitkomen.

Wat denken jullie daarover???
#1 - 02-10-2005, 20:33 uur

Chiefram

Weet je, het zal me allemaal een worst wezen!

Veel geblaas, lekker voer voor de media. Er zijn zoveel andere dingen strafbaar en als dit alles is... Als ik aandelen had en voorkennis, dan zou ik wel gek zijn als ik daar niet in op zou gaan, toch? Het misbruiken van campagnegeld, ach... de belastingdienst doet niets anders! En het uitlekken van de identiteit van een CIA agente, ach... het is voor eigen gewin...

Bill Clinton die zijn broek liet zakken? Ik denk dat iedereen wel eens ongepast zijn of haar broek heeft laten zakken. Het is ook maar een mens.

Jee, ik verbaas me hoe 'mild' ik vandaag ben.

 ;)

#2 - 02-10-2005, 21:00 uur

TigersFan

Je bent gewoon nog steeds te happy om te wonen in dat land.... ;)
#3 - 01-12-2005, 17:27 uur

Chiefram

Je bent gewoon nog steeds te happy om te wonen in dat land.... ;)

Ja, dat is waar! :)
#4 - 01-12-2005, 21:59 uur

leden:

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15